Stigao je Friends adventski kalendar koji želimo imati

Stigao je Friends adventski
kalendar koji želimo imati

Ušli smo u studeni, što znači da ćemo uskoro službeno početi odbrojavati dane do Božića. Omiljeni brendovi za uređenje interijera su predstavili svoje prve božićne kolekcije, novi i stari božićni filmovi već su nam na must watch listi, a već neko vrijeme moguće je nabaviti i razne adventske kalendare.

Osim onih klasičnih s čokoladicama, posljednjih nekoliko godina vesele nas i razni druge kalendari u čijim se kućicama kriju svakakva iznenađenja. O beauty adventskim kalendarima u kojima ćete pronaći proizvode za njegu lica i tijela, najmirisnije kupke, make up i svijeće već smo pisali ovdje. Na popisu želja nam je i Harry Potter adventski kalendar, a sve ljubitelje serije ‘Prijatelji’ oduševit će kalendar posvećen kultnoj seriji.

Friends adventski kalendar

Ovogodišnji službeni Friends adventski kalendar zapravo je posebna knjiga u tvrdom uvezu ispunjena različitim iznenađenjima koja će oduševiti svakog istinskog obožavatelja ove legendarne serije.

Više od 40 sitnica, ukrasa, knjižica i kartica s receptima čeka vas iza 25 kućica uz koje će vam odbrojavanje do Božića biti puno zabavnije. Osim toga, kalendar će vas provesti i kroz neke od najboljih i najpoznatijih trenutaka iz serije.

Kalendar će u prodaju biti pušten 17. studenog, ali ga je već sada moguće prednaručiti ovdje po cijeni od 21.79 dolara. Friends adventski kalendar nešto će što će si svaki obožavatelj serije poželjeti kupiti za sebe ili kao poklon dragoj osobi.

Foto: Amazon

Učitati još
Zatvori