Harry Potter adventski kalendar je već na popisu želja

Harry Potter adventski kalendar je
već na popisu želja

Harry Potter adventski kalendar Primark

Malo što može uzburkati maštu i najaviti blagdane kao Harry Potter priče. Zbog toga već tradicionalno u zimske dane obavezno ulazimo s Harry Potter maratonom, a i već smo nabasali na nekoliko jesensko/zimskih kolekcija kojima je u glavnoj ulozi saga o mladom čarobnjaku.

Primark adventski kalendar u Harry Potter duhu

Najnoviji predmet obožavanja je definitivno adventski kalendar inspiriran Hogwartsom, svima nam poznatom školom vještičarenja i čarobnjaštva koja je smještena u magični dvorac. DIY kalendar koji uskoro stiže u Primark je zapravo drvena kućica koja se sastoji od glavnog tornja i dva sporedna u kojima se mogu upaliti lampice te 24 drvene ladice kroz koje možemo odbrojavati do Božića.

Kako bi blagdani bili potpuni, malene poklone mogli bi pakirati u svaku ladicu (u zaštitnim Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff i Ravenclaw bojama) te tako imati nezaboravne blagdane 2020. godine. Brend je na svojem Facebook profilu objavio da će se kalendar moći kupiti u britanskim Primark trgovinama, a nadamo se ubrzo i u nama najbližoj slovenskoj trgovini.

Foto: Primark

Učitati još
Zatvori