Od La casa de papel do Bridgertona: 6 hit serija čije nove sezone stižu 2023. godine
Od La casa de papel do Bridgertona: 6 hit serija čije nove sezone stižu 2023. godine

Od La casa de papel do Bridgertona: 6 hit serija čije nove sezone stižu 2023. godine

Godina pred nama donosi i dugoiščekivane nove nastavke popularnih serija. Ovom prilikom otkrivamo kada na male ekrane i streaming servise stižu nove sezone naslova koji su oduševili, kako televizijsku kritiku, tako i gledatelje.

PS: Filmske naslove koji u kina stižu 2023. godine možete provjeriti ovdje.

ginny and georgia

Ginny and Georgia

Siječanj na male ekrane donosi drugu sezonu popularne serije Ginny and Georgia, koji na Netflix stiže 5. siječnja. Serija koju nazivaju i mračnim Gilmoricama nastavit će pratiti odnos majke i kćeri, koji će poljuljati mračne tajne iz prošlosti.

Riječ je o jednom od najuspješnijih Netflixovih naslova u 2022. godini pa ne čudi što su vrlo visoka očekivanja i za novu sezonu.

you

You

Vrijeme je da upoznamo profesora Johnatana Moorea. Naš susret je zakazan za četvrtak, 9. veljače kada na Netflix stiže nova sezona popularne serije You. Naime, profesor Johnatan Moore je novi pseudonimom pod kojim “djeluje” Joe Goldberg.

Radnja nove sezone po prvi puta je smještena izvan SAD-a jer je Joe od svoje prošlosti odlučio pobjeći u London. Četvrtu sezonu Netflixove uspješnice imat ćemo priliku pratiti u dva dijela, a više informacije je dostupno ovdje.

Berlin

Naredna godina donosi nam i spin-off serije La casa de papel (Money Heist). Nakon velikog uspjeha originala uslijedio je korejski spin-off, a sada Netflix nastavlja širiti franšizu.

Serija Berlin ujedno je i prequel originala, koji bi trebao pratiti lik Andrésa de Fonollosa, kradljivca koji nadimak dijeli s njemačkom metropolom. Nažalost, točan datum premijere još uvijek nije poznat, no mi ga željno očekujemo.

succession

Succession

Za proljeće 2023. godine na HBO Max je najavljen izlazak četvrte sezone dramske serije Succession. U hrvatskom prijevodu poznata i pod imenom Nasljeđe, ova uspješnica posljednjih godina uspješno dominira dodjelom nagrada Emmy, a velik je uspjeh polučila i kod publike i kod kritike.

barry

Barry

Naredna godina na program HBO Max donosi i četvrtu sezonu mračne komedije Barry. Komičar Bill Hader briljira u ulozi nekadašnjeg plaćenog ubojice koji gradi glumačku karijeru pa ne čudi što je popularni streaming servis spremno pokrenuo snimanje novog nastavka.

Bridgerton

Bridgerton

Godina pred nama donosi nam i treću sezonu hit serije Bridgerton, a moći ćemo pratiti i posebnu spin-off seriju posvećenu životu kraljice Charlotte. Što nas sve čeka u novim nastavcima, predviđenima za proljeće 2023. godine, možete doznati ovdje.

Učitati još
Zatvori