Povratak na male ekrane: Donosimo sve detalje o 4. sezoni serije ‘You’
Povratak na male ekrane: Donosimo sve detalje o 4. sezoni serije ‘You’

Povratak na male ekrane: Donosimo sve detalje o 4. sezoni serije ‘You’

Vrijeme je da upoznamo profesora Johnatana Moorea. Naš susret je zakazan za petak, 10. veljače kada na Netflix stiže nova sezona popularne serije You.

Naime, profesor Johnatan Moore je novi pseudonimom pod kojim “djeluje” Joe Goldberg. Radnja četvrte sezone po prvi puta je smještena izvan SAD-a jer je Joe od svoje prošlosti odlučio pobjeći u London.

you

“Prošla su vremena neuzvraćene ljubavi i čežnje. Ovaj put se usredotočujem na akademsku zajednicu i poduku, a svoje tipične izvannastavne aktivnosti držim strogo profesionalnim”, znakovito nam je poručio Joe/Johnatan u videu koji najavljuje novu sezonu serije.

Najavu nove sezone možete pogledati ovdje:

Glumac Penn Badgley ponovno će ostvariti glavnu ulogu, a nova sezona nam donosi i brojna nova lica. Među njima je zasigurno najzanimljivija Charlotte Ritchie koja će utjeloviti Kate, glavnu žensku protagonisticu nove sezone.

Od strane Netflixa, nova glavna junakinja je opisana kao nevjerojatno pametna, ali i sumnjičava osoba koja je potpuno zatvorena prema onima koji joj nisu prijatelji.

you

Četvrta sezona na Netflix stiže u dva dijela. Prvi će biti dostupan od 10. veljače 2023. godine, dok će drugi biti objavljen točno mjesec dana kasnije.

Foto: Profimeida

Učitati još
Zatvori