Prvi pogled u novu sezonu serije Bridgerton – bit će najnapetija do sad
Prvi pogled u novu sezonu serije Bridgerton – bit će najnapetija do sad

Prvi pogled u novu sezonu serije Bridgerton
– bit će najnapetija do sad

Treća sezona megapopularne serije Bridgerton, koja prati život osebujnog britanskog plemstva, ovog će proljeća napokon stići na male ekrane. Prve četiri epizode nove sezone na Netflixu bit će dostupne od 15. svibnja, dok nas drugi dio očekuje od 13. lipnja. A da bi ovo mogla biti najnapetija sezona do sada svjedoči nam uvodni video, koji donosimo u nastavku.

Serija nadahnuta bestselerima Julije Quinn smještena je u London 1810-ih godina, a prati životne uspjehe i nedaće obitelji Bridgerton. Poznato je kako će treća sezona na male ekrane prenijeti događanja iz knjige Romancing Mister Bridgerton, u kojoj je priča usmjerena na odnos Penelope i Colina.

Bridgerton
Bridgerton

Što nam donosi treća sezona?

Službeni sinopsis treće sezone otkriva da je Penelope Featherington konačno odustala od svoje dugogodišnje zaljubljenosti u Colina Bridgertona, nakon što je čula njegove omalovažavajuće riječi o njezinoj prošlosti. Ipak, istovremeno odlučuje kako je pravo vrijeme za udaju, no njezini pokušaji na bračnoj burzi spektakularno propadaju.

U međuvremenu, Colin se vratio sa svojih ljetnih putovanja s novim izgledom koji doprinosi povećanju društvene popularnosti. Nakon prvotnog uzleta ostaje obeshrabren kada shvati da ga Penelope, jedina osoba koja ga je uvijek cijenila zbog njega samoga, više ne doživljava na isti način. Razrješenje njihovog odnosa predstavljat će okosnicu radnje nove sezone. Putem će se stvoriti brojni neočekivani problemi, koji će glavnoj junakinji Penelope samo zakomplicirati čuvanje tajne o njezinom alter egu – Lady Whistledown.

Bridgerton
Bridgerton

Promjene u glumačkoj ekipi

U naslovnim ulogama Penelope i Colina ponovno ćemo imati priliku vidjeti Nicolu Coughlan i Lukea Newtona. Nova sezona donosi nam i neka nova lica, ali i jednu glumačku izmjenu. Naime, ulogu Francesce Bridgerton preuzela je engleska glumica Hannah Dodd, nakon što je njezina kolegica Ruby Stokes zbog preklapanja rasporeda snimanja odabrala sudjelovanje u drugom projektu.

Na žalost brojnih obožavateljica, na male ekrane se ni u trećoj sezoni neće vratiti glumac Regé-Jean Page, koji je i prvoj sezoni utemeljio markantnog vojvodu od Hastingsa. Također, seriju je nakon dvije sezone napustila i nekadašnja glavna protagonistica Daphne Bridgerton, odnosno glumica Phoebe Dynevor. Nažalost za njezin lik nije se našlo mjesta u novim nastavcima, no i glumica je istaknula kako postoji nada da ćemo ju u istoj ulozi vidjeti u narednim sezonama.

Najavni video treće sezone čeka vas u nastavku:

Foto: Netflix

Učitati još
Zatvori