Sve što trebate ovo proljeće je makeup u sticku – Melem ima fantastičan
Sve što trebate ovo proljeće je makeup u sticku – Melem ima fantastičan

Sve što trebate ovo proljeće je makeup u
sticku – Melem ima fantastičan

Posljednje dvije godine popularnost kremastih makeup proizvoda nadišla je sve ostale makeup teksture. Bilo da preferirate prirodniji look ili naprosto sjajniju bazu, kremasti makeup nudi jednostavnu aplikaciju i daje željeni sjaj uz dodatnu hidrataciju. Radi još veće pristupačnosti, kremasti makeup sve češće se pakira u stick formu koja je iznimno praktična, koliko za aplikaciju, toliko i za nošenje u torbici.

Želite li idealan proizvod za obnavljanje makeupa kroz dan, koji ne zauzima puno prostora u torbici, a istovremeno nudi multifunkcionalnost, ovo je taj. Ovoga proljeća proširite kozmetičku torbicu za dobar makeup u sticku.

Lips & cheeks proizvod s domaćim potpisom

Uz makeup u sticku u svega nekoliko minuta možemo kreirati prirodan, rumeni izgled jer se istovremeno može aplicirati na kapke, obraze i usne. Paralelno, ide ukorak s aktualnim beauty trendom koji nalaže prirodan i ženstveni makeup, po mogućnosti u proizvodu koji ima i skincare benefite.

Upravo takav makeup u sticku kreirao je i Melem, legendarni zagrebački balzam za njegu ispucale, suhe i oštećene kože. Riječ je o Lips & Cheeks, multifunkcionalnim balzamima u boji, koji već sada vole sve trendy cure.

Upoznajte Melem Lips & Cheeks

Ukorak s trendovima, Melem predstavlja balzame u boji koji su zamišljeni kao idealna preparativna i dekorativna njega za usne i obraze. Ono što ovaj proizvod razlikuje od ostalih na tržištu je dobro poznata njegujuća Melem baza koja je sad obogaćena prirodnim pigmentima za stvaranje kvalitetnih, ali istovremeno i clean makeup proizvoda, koji istovremeno njeguju.

Tekstura ovih Melema je, doduše, malo drugačija od klasične; kremasta formula specifičnog puderastog osjećaja ostavlja svilenkasti pokrov na usnama i licu. Također, lišava Lips & Cheeks osjećaja ljepljivosti ili masnoće. Ovi stickovi se lijepo blendaju povrh pudera, ne uništavajući bazu, a davajući lijepi zdravi sjaj iznutra. Aplicirajte ih tapkanjem prstima ili kistom. Jednako dobro funkcioniraju, nevezano za korišteni alat.

Teško je odabrati samo jedan

Za proljeće predstavljaju dvije nijanse, Dreamy Rose i Fresh Magnolia, podjednako prikladne za jutro i večer. Dreamy Rose je romantična i vibrantna ružičasta boja koja će pristajati svjetlijim kožnim tipovima i onima koji žele decentniji pokrov boje. Fresh Magnolia je koraljno ružičasta koja u više slojeva vodi i do crvenkastih tonova. Ona će pristajati tamnijim tipovima, utoliko vjerujemo da će oduševljavati na preplanuloj koži.

Želite li intenzivniju boju – dovoljno je samo dvaput nanijeti proizvod! Ova opcija idealna je za večernje prigode, kada Lips & Cheeks u kombinaciji s olovkom za usne mogu zamijeniti i ruž.

Tradicija ukorak s trendovima

Sve je krenulo davne 1977. godine kada je Ninko Nikšić osmislio vlastitu recepturu lanolinske kreme koju je nazvao “Zagrebački melem”. Godinama kasnije, Melem je postao hrvatskim sinonimom za balzam za usne, ali i njegujuću kremicu koja služi svim članovima kućanstva. Melem volimo za rane, njegu ugriza od komaraca, ispucale ruke, suhe laktove i koljena…

Ove godine Melem slavi svoj 45. rođendan, što pokazuje kako je kvalitetnim hrvatskim brendovima samo nebo granica. Nakon pokretanja popularne linije za njegu tijela 2018. godine, nadamo se da Lips & Cheeks neće biti zadnji dio dekorativnog asortimana – kojega su započeli više nego uspješno.

Melem Lips & Cheeks pronađite u svim drogerijama diljem Hrvatske.

Foto: Melem, Instagram (@dorica505), Karmen Poznić Božić

Učitati još
Zatvori