Donosimo prvi pogled u novu Bridgerton spin-off seriju
Donosimo prvi pogled u novu Bridgerton spin-off seriju

Donosimo prvi pogled u novu
Bridgerton spin-off seriju

Kada je Bridgerton 2020. godine stigao na našu omiljenu streaming platformu Netflix, malo je reći da je opčinio svijet. Činjenica da je pandemija bila u punom jeku i da smo očajnički vapili za binge worthy serijama i filmovima pridodala je popularnosti ove serije. Nakon uzastopnih tjedana broja 1 na ljestvici najgledanijih serija, prva sezona istakla se kao neponovljiva. Točnije, nismo ni mogli očekivati toliku uspješnicu druge sezone s obzirom na činjenicu da su cijeli svijet zaludili vojvoda i vojvotkinja Hastings. No, druga sezona itekako je ispunila sva očekivanja gledatelja, a istovremeno je prema gledanosti prestigla prvu sezonu. Sada kada smo saznali da nam se sprema treća sezona, koja uskoro i dolazi, malo je reći da smo uzbuđeni.

Dolazi nova spin-off Bridgerton serija

Naziva ‘Queen Charlotte: A Bridgerton Story’ spin-off serija prati priču mlade kraljice Charlotte, čiji je lik u sadašnjoj seriji utjelovila Golda Rosheuvel. Trailer za nadolazeću seriju predstavljen je na Netflixovom Tudum eventu, a po reakcijama publike ovo će biti nova omiljena serija mnogih.

Shonda Rhimes vraća se kao voditeljica i scenaristica nove serije, koja opisuje uspon kraljice Charlotte na vlast. Golda Rosheuvel, koja glumi odraslu kraljicu Charlotte u Bridgertonu, reprizirat će svoju ulogu za spin-off seriji. Dok će uloga mlade kraljice pripasti glumici Indiji Amarteifio koju smo prijašnje gledali u popularnoj seriji Sex Education. Lik mladog kralja utjelovljuje Corey Mylchreest, kojeg smo ovo ljeto imali priliku gledati u Netflixovoj uspješnici The Sandman.

Cijeli trailer donosimo u nastavku, a sigurni smo da će vjerni fanovi Bridgertona biti oduševljeni ovom spin-off serijom.

Učitati još
Zatvori