Sutra na Netflix napokon stiže Queen Charlotte, spin off Bridgertona
Sutra na Netflix napokon stiže Queen Charlotte, spin off Bridgertona

Sutra na Netflix napokon stiže Queen
Charlotte, spin off Bridgertona

Kada je Bridgerton 2020. godine stigao na streaming platformu Netflix, malo je reći da je opčinio svijet. Činjenica da je pandemija bila u punom jeku i da smo očajnički vapili za binge worthy serijama i filmovima pridodala je popularnosti ove serije. Nakon uzastopnih tjedana na prvom mjestu ljestvice najgledanijih serija, prva sezona doimala se neponovljivom.

No, druga sezona itekako je ispunila sva očekivanja gledatelja… Trenutno nestrpljivo čekamo vijesti o dolasku treće sezone, no u međuvremenu ćemo želju za događajima na osebujnom dvoru morati utažiti spin off serijom posvećenoj kraljice Charlotte.

Naziva Queen Charlotte: A Bridgerton Story mini serija prati priču mlade kraljice Charlotte, čiji je lik u originalnoj seriji utjelovila Golda Rosheuvel. Uloga mlade kraljice pripala je glumici Indiji Amarteifio, koju smo ranije imali priliku gledati u popularnoj seriji Sex Education.

Premda mnogi još uvijek ne mogu prežaliti odlazak markantnog vojvode od Hastingsa, nova serija ima svog aristokrata za trku. Naime, lik mladog kralja Georgea utjelovljuje britanski glumac Corey Mylchreest, lice također dobro poznato gledateljima Netflixovih serijala – ovoga puta riječ je o uspješnici The Sandman.

Corey Mylchreest

Sudeći po objavljenom traileru ni u novoj seriji neće nedostajati vrućih scena koje su proslavile originalni serijal. A dojma smo kako će Corey postati nova vruća roba na tržištu, odnosno kako će svojim naočitim izgledom uspješno privući određen broj gledatelja/ica. Čeka nas novi red ljubavnih intriga i zakulisnih igara, a sve to popraćeno borbom za očuvanje vlasti.

Serija Queen Charlotte: A Bridgerton Story na male ekrane stiže u četvrtak, 4. svibnja, a novi najavni video donosimo u nastavku.

Foto: IMDb, Netflix, Instagram (@coreymylchreest)

Učitati još
Zatvori