Danas stiže druga sezona popularne serije Ginny and Georgia
Danas stiže druga sezona popularne serije Ginny and Georgia

Danas stiže druga sezona popularne
serije Ginny and Georgia

U veljači 2022. godine je streaming div Netflix dosegnuo još jednu veliku brojku: čak 52 milijuna gledatelja je pregledalo seriju Ginny and Georgia u prvih 28 dana streamanja!

Odnos tinejdžerice Ginny i njezine tajanstvene majke Georgije oduševio je gledatelje, a uspjela je dobiti i relativno dobre kritike za novi twist koji je dala žanru teen dramedije.

ginny and georgia

Teen serija koja je osvojila sve generacije

Mother-Daughter priča iznenadila nas je mračnim obratom. U prvoj smo sezoni pratili dolazak Ginny i Georgije u mali idilični gradić u kojem žele krenuti ispočetka. Međutim, Georgine tajne nisu ostale u prošlosti, a sad je u njihovu mrežu zapala i Ginny, koja se istovremeno nosi s drugim aspektima teen života u malom gradu.

Serija nas je u finalnoj epizodu ostavila bez ikakvog razrješenja pa smo tako vijesti o drugoj sezoni jedva dočekali!

ginny and georgia

Druga sezona je pred vratima

Da je ovo jedan od najimpresivnijih rekorda u povijesti Netflixa govori i činjenica da su samo dvije serije Netflixa prije Ginny & Georgia uspjele zadržati poziciju na top 10 ljestvici duže od 20 dana, a to su – Tiger King i The Queen’s Gambit.

Iako su je nazivali mračnom verzijom kultnih Gilmoreica, zapravo radnja nema previše poveznice s istom, osim činjenice da se fokusira na odnos majke i kćeri u malom gradu. Druga sezona popularne serije na Netflix stiže upravo dans, 5. siječnja 2023. godine.

ginny and georgia

Epizode koje ćemo pregledati u trenu

Kreatori druge sezone otkrili su kako će njezina radanja pratiti događaje koji su naznačeni u prvoj. Pred obožavateljima je deset zanimljivih epizoda, a poznato je kako ćemo imati priliku dublje zaviriti u Georgijinu prošlost te saznati koje to još tajne krije od svojih ukućana.

Netflix je objavio i niz fotografija koje otkrivaju scene koje ćemo imati priliku vidjeti u novoj sezoni, a mi vam ih donosimo u nastavku.

ginny and georgia
ginny and georgia

Foto: IMDb, Netflix

Učitati još
Zatvori