Stiže druga sezona serije ‘Ginny and Georgia’

Stiže druga sezona serije
‘Ginny and Georgia’

Ginny and Georgia TV show

U veljači je streaming div Netflix dosegnuo još jednu veliku brojku: čak 52 milijuna gledatelja izbingealo je seriju Ginny and Georgia u prvih 28 dana streamanja! Odnos tinejdžerice Ginny i njezine tajanstvene majke Georgije oduševila je gledatelje, a iako nije vrh Netflixove produkcije, uspjela je dobiti i relativno dobre kritike za novi twist koji je dala žanru teen dramedije i načinu na koji se dotaknula kontroverznih tema kao što su rasa ili status. Tu je i element napetosti zbog kojeg je seriju bilo teško prestati gledati.

Netflix je jučer i službeno potvrdio da stiže druga sezona!

Mother-Daughter priča iznenadila nas je mračnim obratom. U prvoj smo sezoni pratili dolazak Ginny and Georgije u mali idilični gradić u kojem žele krenuti ispočetka. Međutim, Georgine tajne nisu ostale u prošlosti, a sad je u njihovu mrežu zapala i Ginny koja se istovremeno nosi s drugim aspektima teen života u malom gradu. Serija nas je u finalnoj epizodu ostavila bez ikakvog razriješenja pa smo tako vijesti o drugoj sezoni jedva dočekali!

Ginny and Georgia TV show
Ginny and Georgia TV show

Da je ovo jedan od najimpresivnijih rekorda u povijesti Netflixa govori i činjenica da su samo dvije serije Netflixa osim Ginny & Georgia uspjele  zadržati poziciju na top 10 ljestvici duže od 20 dana, a to su – Tiger King i The Queen’s Gambit. Iako su je nazivali mračnom verzijom kultnih Gilmoreica, zapravo radnja nema previše poveznice s istom, osim činjenice da se fokusira na odnos majke i kćeri u malom gradu. Gilmoreice su za nas posebno rangirane, ali Netflixov hit mogao bi biti dobar ili bolji odabir za one koje vole napete, nepredvidljive serije.

serija-Ginny-and-Georgia

Druga sezona serije Ginny and Georgia još nema konkretan datum izlaska, ali pretpostavljamo da će i taj podatak produkcija uskoro objaviti!

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori