Poznato je kada na Netflix stiže serija Berlin, prednastavak velikog hita La casa de papel
Poznato je kada na Netflix stiže serija Berlin, prednastavak velikog hita La casa de papel

Poznato je kada na Netflix stiže serija Berlin, prednastavak velikog hita La casa de papel

Sjajna vijest za sve fanove kradljivaca u crvenim kombinezonima – na male ekrane stiže serija Berlin. Netflix je predstavio spin-off serije La casa de papel (Money Heist).

Serija Berlin ujedno je i prequel originala, koji bi trebao pratiti lik Andrésa de Fonollosa, kradljivca koji nadimak dijeli s njemačkom metropolom.

Berlin

Nova lica, stare navike

Najavni trailer nije otkrio mnogo o radnji serije Berlin, već nas je upoznao s glavnim likovima nove pljačke – Keilom, Cameronom, Roijom, Damiánom i Bruceom. S druge strane, nova vizualna najava otkriva nam kako će radnja serije biti smještena u grad ljubavi – Pariz.

U glavnoj ulozi ovoga puta bismo trebali vidjeti španjolskog glumca Pedra Alonsa, koji je i u originalnoj seriji utjelovio isti lik.

Money Heist

Što nas čeka u novim nastavcima?

Uz poslovne, nova serija otkriva i Berlinove privatne (ne)uspjehe. Budući da se ženio pet puta, njegove romantične eskapade obećavaju da će biti jednako uzbudljive kao i pljačke u kojima sudjeluje. U najavi je istaknuto kako serija obiluje duhovitim referencama i humorističnim dijalozima te da je u suštini komedija.

Dvije su stvari koje će sigurno loš dan pretvoriti u sjajan: ljubav i milijunska pljačka, stoji u sinopsisu serije. Isti nam otkriva kako ćemo Berlina upoznati dok prolazi kroz zlatne godine, vrijeme kada ni ne sluti da je bolestan te dane kada zarobljen poput štakora u kovnici novca. Zatičemo ga dok počinje s pripremom jedne od svojih najneobičnijih pljački – one u kojoj dragulji vrijedne 44 milijuna trebaju nestati kao da ste zamahnuli čarobnim štapićem.

Berlin

Veliki hit za kraj godine

Berlinov tragični završetak dobro je poznat svim obožavateljima serije La casa de papel, a kako je započela njegova priča na Netflixu ćemo moći vidjeti tek krajem godine.

Potvrđeno je kako serija Berlin na male ekrane stiže 29. prosinca. Jedva čekamo! Novi najavni video čeka vas u nastavku.

Foto: Profimedia, Netflix, IMDb

Učitati još
Zatvori