Kakav melem za oči: Tom Hardy i Austin Butler u filmu zbog kojeg hitamo u kino
Kakav melem za oči: Tom Hardy i Austin Butler u filmu zbog kojeg hitamo u kino

Kakav melem za oči: Tom Hardy i Austin Butler
u filmu zbog kojeg hitamo u kino

Tom Hardy i Austin Butler u istom filmu! Spremno ćemo se pridružiti svima onima koji su ovu vijest dočekali s oduševljenjem. Dvojac ćemo imati priliku vidjeti u drami The Bikeriders, u kojoj će postati članovi opake motorističke bande.

Film donosi izmišljenu priču inspiriranu istoimenom foto-knjigom američkog fotografa Dannyja Lyona iz 1968. godine. Naracija radnje povjerena je Kathy, članici motorističke bande Vandali (The Vandals) koja nam otkriva pozadinu priče o njezinom postanku. Pritom, glavni protagonisti su njezin suprug Benny, mladi ambiciozni lav te aktualni vođa bande Johnny. Dvojac će se naći pred velikim izazovom u kojem će njihova odanost bandi biti stavljena na kušnju…

The Bikeriders
The Bikeriders

Priča o Vandalima

Režiju i scenarij filma potpisuje Jeff Nichols, redatelj koji stoji iza filmova Mud, Loving i Midnight Special. Uz Hardyja i Butlera, glumačku ekipu čine i Jodie Comer, Michael Shannon, Mike Faist i Norman Reedus.

Prvotni komentari izneseni od strane filmskih kritičara većinski su pozitivni te film ima 91% preporuka stručnjaka na stranici Rotten Tomatoes. Ocijenjeno je kako je redatelj istinski uhvatio duh šezdesetih, kreirajući film koji će uspješno držati pažnju i onih koji nisu ljubitelji filmova koji tematiziraju motociklizam.

The Bikeriders
The Bikeriders

Prosinac, požuri!

Premda su Hardy i Butler glumačka imena koja su svojim glasom i stasom pravi mamac ovog filma, prvi komentari daju naslutiti kako će većina komplimenta ipak biti usmjerena ka Jodie Comer. Zvijezda serije Killing Eve istaknula se svojom glumačkom rolom te uspješno izdigla u dominantno muškoj filmskoj ekipi.

No, ipak ćemo morati malo pričekati prije nego i sami dobijemo priliku uvjeriti se u navode filmskih kritičara. Film u kinodistribuciju stiže 1. prosinca, a njegov najavni video donosimo vam  u nastavku. Treba li uopće spomenuti – ovaj naslov koji jedva čekamo!

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori