Dubrovački boutique hotel s fantastičnim pogledom

Dubrovački boutique hotel s
fantastičnim pogledom

villadubrovnik5

Villa Dubrovnik, jedan od najnagrađivanijih boutique hotela u Hrvatskoj, nalazi se nadomak Dubrovnika – dovoljno daleko da uživate u osami, a dovoljno blizu da krenete u šetnju Stradunom svaku večer. Hotel je izgradio hrvatski arhitekt Mladen Frka 1961. godine, a 2006. krenuo je u renovaciju koja je trajala nekoliko godina da bi rezultat osvajao srca gostiju sve do danas. Villa Dubrovnik okružena je borovom šumom, kaskadnim vrtovima i skrivenom šetnicom, a s njene terase puca pogled na zidine starog grada i otok Lokrum.

villadubrovnik4

Obnovom je sačuvala arhitektonsku originalnost i ambijent izvornog hotela, uz dodatak luksuza. Sastoji se od 56 moderno uređenih soba koje sve gledaju na more, 7 luksuznih apartmana i jedne vile koja ima vlastiti ulaz i osoblje. Član je nekih od najprestižnijih hotelskih grupa u svijetu, kao što su The Leading Hotels of the World, Virtuoso, Mr & Mrs Smith Hotels…

villadubrovnik1

Posebno gastronomsko iskustvo zagarantirano je u restoranu Pjerin koji se nalazi na liticama iznad mora s pogledom na Stari grad. Vrt odmah iznad plaže, na osami, skriva Al Fresco Bar Giardino, savršeno mjesto za lagani ručak i opuštajuće trenutke. Prosciutto & Wine Bar, koji se nalazi na krovu Villa Dubrovnik, nudi nepregledan izbor specijalnih vina i pršuta, s lokacijom koja se također može pohvaliti fantastičnim pogledom.

villadubrovnik3

villadubrovnik2

Ispod stijena na kojima je smješten hotel nalazi se privatna plaža, a ako ste željni još opuštanja tu je Villa Spa s različitim vrstama tretmana i masaža. Za one željne aktivnog odmora, hotel nudi opremljenu teretanu i bazen. Osim za održavanje konferencija, Villa Dubrovnik ima dvoranu i za privatne evente, primjerice vjenčanje.

villadubrovnik6

O svemu tome, ali i više, doznajte na službenim stranicama hotela.

Foto: Villa Dubrovnik

Učitati još
Zatvori