Recenzija: Isprobali smo novi rabbit vibrator s 50nijansi.hr
Recenzija: Isprobali smo novi rabbit vibrator s 50nijansi.hr

Recenzija: Isprobali smo novi rabbit
vibrator s 50nijansi.hr

Tko se barem jednom nije prepao izgleda kakvog rabbit vibratora neka baci kamen prvi. Iako u ideji zvuče fantastično, moramo priznati da nas različiti pipci, pa i realistična leptirova krila ili zečje uši poprilično ohlađuju od ideje rabbit vibratora jer izgledaju kao da bi – barem za prvi put – mogli biti suviše agresivni.

No kako se samo jednom živi, objeručke smo prihvatile recenziju novog rabbita vibratora tvrtke Dream Toys, Vivre Coco, na nagovor ekipe iz 50nijansi.hr. Nakon više nego uspješnih preporuka vibratora za G točku te klitoralnih stimulatora… Neće žaba u vodu.

Kako izabrati vibrator?

Za početak, nije loše potražiti recenziju ili se raspitati na webshopu ili u fizičkom seks shopu u kojem se osjećate ugodno. Ipak, kada birate vibrator, nekoliko je ključnih čimbenika koje biste trebali uzeti u obzir. Prvo i najvažnije, trebate razmotriti vrstu stimulacije koju želite – bilo da je to klitoralna, vaginalna ili obje. Također, veličina je u ovom slučaju vrlo bitna, a ništa manje nije bitan ni oblik. Doduše, na prvu će vam sve izgledati dosta veliko – što svakako potvrđuje da nismo dobre s odokativnim procjenjivanjem centimetara. Na mušku sreću.

Kako statistika pokazuje da 66-85% žena ne mogu doživjeti orgazam samo penetracijom, ne preporučujemo vam nužno klasičan vibrator kao prvi odabir. Posebice ako ste u partnerskom odnosu, jer jednako tako je dokazano da klitoralnom stimulacijom prije same penetracije možete pripomoći doći i do vaginalnog orgazma.

Utoliko, klitoralni stimulatori su zbilja bomba, no kod njih vam može nedostajati same penetracije i istraživanja što i kako vam najviše paše… Tu u priču ulaze rabbit vibratori.

Zašto reći sudbonosno da zečiću?

Rabbit vibratori su popularni jer nude istovremenu klitoralnu i vaginalnu stimulaciju, što može pružiti intenzivnije i složenije orgazme. Većina rabbit vibratora ima klasični vibrator u obliku falusa, a ujedno i poseban dodatak za klitoralnu stimulaciju koji je originalno i češće imao zečje uši, što mu je i dalo ime.

Ipak, moderni rabbit vibratori sve su češće zaglađenog i modernog dizajna, kao i genijalnih performansi. Primjerice, nude različite pulsacije i vibracije, mogu imati dodatne teksture, vibrirajuće loptice, spajati se na mobitel, vibrirati u ritmu glazbe… Rabbit vibrator se preporučuje svim ženama koje žele intenzivnije orgazme, ali i žele isprobati opcije dolaska do vaginalnog orgazma.

U kojem slučaju izabrati klasičan vibrator?

Kada razmišljate o kupnji vibratora, trebali biste uzeti u obzir svoje želje i potrebe. Ako tražite uređaj koji ćete predominantno koristiti samostalno jer želite istražiti što vam sve paše, tada bi rabbit vibrator mogao biti pravi izbor za vas. Inače, klasičan vibrator je možda zgodniji u partnerskim igrama, pa treba i to imati na umu.

Kome ne bismo preporučili rabbit vibrator?

Iako rabbit vibrator može biti ugodno iskustvo za mnoge žene, postoje neki slučajevi kada se ne preporučuje njegova uporaba. Primjerice, imate li bolove tijekom seksualnog odnosa, pa i kod samozadovoljavanja, rabbit vibrator bi mogao pojačati nelagodu. U tom slučaju, preporučuju se dilatatori i mali vibratori.

Također, ako imate bilo kakvu infekciju vagine ili urinarnog trakta, ne isprobavajte igračke jer one mogu pojačati upalu. Van toga, rabbit je preporučljiv svima!

Ne baš bilo kakav zeko

Novi rabbit vibrator tvrtke Dream Toys i izgleda i performira dovoljno nježno za prvi put, ali i da ne bude ništa manje razočaravajuć ubuduće. Ne čudi, s obzirom na to da pričamo o renomiranom brendu seks igračaka u Europi!

Naime, brend Dream Toys se specijalizira za proizvodnju seksualnih igračaka visoke kvalitete. Tvrtka je osnovana 2010. godine u Nizozemskoj i od tada je postala jedan od vodećih proizvođača seksualnih igračaka i pomagala na tržištu. Proizvode baš sve od vibratora i dilda, do analnih plugova, stimulatora prostate i lubrikanata, od visokokvalitetnog silikona i ABS plastike.

Njihovi visoki standardi kvalitete i sigurnosti, stvaraju proizvode koji su sigurni za uporabu, ali i vrlo dugotrajni što je svakako nešto što želimo kod ulaganja u seks igračku.

Naš dojam o Vivre Coco rabbit vibratoru

Što reći osim viv(r)e Coco! Prije svega svidio nam se njegov minimalistički dizajn i nježno ružičasta boja s detaljima od ružičastog zlata koji djeluju vrlo ženstveno i senzualno. Uz to, dužina za umetanje je oko 10-ak cm, dok je otprilike polovica dužine preslikana i na dio za stimulaciju klitorisa. On izgleda vrlo jednostavno i ugodno, poput palca koji savršeno sjeda s prednje strane vagine i fantastično pokriva (i stimulira!) klitoris.

Vibrator nudi 10 vibracija, točnije u 3 intenziteta i 7 uzoraka vibriranja, a kako ima samo tri tipke, vrlo je jednostavan za korištenje. Zgodno je što je jedan motor smješten u tijelu vibratora, a drugi u stimulatoru klitorisa. Tako ne samo što pojačava stimulaciju na mjestu koje je iznimno bitno, već i jer se stvara generalno dobar osjećaj ujednačenih vibracija i podražaja kroz cijeli vibrator.

Također, osim što je od silikona koji je vrlo ugodan i relativno podsjeća na kožu, vibrator je lagano fleksibilan. Ima i zakrivljeni vrh (osim na stimulatoru klitorisa) u samoj glavi vibratora, koji tako idealno cilja i podražava G-točku. Praktično je i što ga možete koristiti i pod vodom, u kadi ili pod tušem, jer je vodootporan.

Od tehničkih pojedinosti, punjač je na USB, puni se 3 sata i na najvećoj brzini traje oko sat vremena što nije super impresivno, ali je realno i više nego dovoljno za višestruke užitke. Koji su, usputno, poprilično brzi. Ovog zečića ste htjeli pronaći ovaj Uskrs…

Foto: Martina Movrić

Učitati još
Zatvori