Otkrili smo mjesto koje će zatitrati sva ženska osjetila

Otkrili smo mjesto koje će
zatitrati sva ženska osjetila

Kada ste posljednji put napravili nešto po prvi put? Iako je ovaj upit itekako primjenjiv na svim životnim poljima, usudili smo vam ga se postaviti na onom najintimnijem – u krevetu. Istraživanje ženske seksualnosti nešto je o čemu samo najhrabrije pišu – a još luđe pričaju – jer smo prije svega i dalje odgajane u maniri da je seks za stvaranje djece, a ne za puko uživanje. Također, edukacija ne dolazi iz porno filmova, a još manje od muškaraca koji su nas uspjeli s godinama uvjeriti da ako ne možemo svršiti penetracijom – to se ne vrijedi. Ne, uživanje u seksu nije prljavo, a nije ni želja za isprobavanjem seks igračaka ili seksa s nekoliko partnera – iako vam je to vaš bivši dečko možda i rekao.

No kako se u svijetu sve previše vrti oko muškaraca, mislimo da je krajnje vrijeme da barem vlastiti orgazam uzmemo u svoje ruke. Doslovno! Upravo zato, ako na naše prvo pitanje nemate odgovor u điru „kupila sam vibrator i istražila što mi paše“ – vrijeme je da to učinite, a mi imamo idealno rješenje za uzimanje vašeg seks toy djevičanstva, seks shop 50nijansi.hr.

Viva la vibrator!

Iako će zvučati pomalo kao klišej, svaka žena bi trebala imati vlastiti vibrator. Današnja tehnologija omogućila je vibratore u neobičnim oblicima i bojama koji savršeno stimuliraju g točku, izmjenjuju nekoliko ritmova za optimalni ugođaj, mogu se koristiti pod vodom i spajaju se na vaš pametni telefon za ultimativno iskustvo, nešto što – usudili bismo se reći – niti jedna stvarna alatka ne može. No, vaš vibrator može biti i vrlo realistična replika penisa, ovo je judge-free zone. Ipak, ulaganje u vibrator je više od jednokratnog iskustva kada ste pod stresom, nedostaje vam motivacije ili imate kreativnu blokadu; uz vibrator ćete napokon dokučiti što vam uistinu paše, jer sva moć je u vašim rukama. Evo još jedan koristan savjet – zečić možda djeluje zastrašujuće, ali jednog kada ga probate, htjet ćete ga instalirati i na svog partnera.  

Nakon vibratora osjećat ćete se slobodnije isprobati i slične uređaje i seksualne „dodatke“ koji, primjerice, simuliraju oralni seks, pojačavaju osjećaj orgazma ili ga odgađaju, no 50nijansi.hr ženama nudi i mnogobrojne igračke koje će pomoći riješiti problem bolnog seksa, ojačati mišiće donje zdjelice, pa i same orgazme. Iznenadili biste se koliko opcija postoji…

Seks shop po mjeri žene

Za razliku od očekivanog – i najčešće kompletno pogrešnog dojma – seks shopovi većinom nisu podrumski prostor u kojem se 0-24 vrte pornići i po zidovima su obješene sado-mazo seks igračke (guilty as charged), no 50nijansi.hr doskače i tom problemu pa nudi user-friendly i minimalističko sučelje u kojem će se snaći i sve seks shop početnice, a imaju aktivnu i službu za korisnike kojoj baš ništa nije tabu (pro tip: uvijek traži savjet, znaju bolje od tebe!). Posebno simpatičan dodatak je i činjenica da vaše najmračnije seks tajne stižu u diskretnom paketiću bez natpisa, a podaci se brišu iz sustava nakon dostave – da, vaša mama neće nikad saznati, sve da paket slučajno završi u njenim rukama.

Brzi za vaše zadovoljstvo

Nude i dostavu isti dan za Zagreb i okolicu, kao i lokalni „pick-up“ u skladištu na Laništu, dostava se može izvršiti i telefonom ili WhatsAppom, imaju redovite dobre akcije i popuste, a plaćanje je omogućeno i PayPalom i pouzećem. Ponavljamo: ne, čak ni poštar neće znati da smo vas nagovorili da kupite prvi vibrator.

Iako 50nijansi.hr nudi i pregršt igračaka za partnere kao i za muškarce, pa i seksi odjeću – ovaj mjesec fokusirajte se samo na svoj užitak. Istražite sveobuhvatnu ponudu za žene i ne zaboravite – an orgasm a day, keeps the doctor away!

Foto: Pinterest

Učitati još
Zatvori