Tko će zamijeniti Gal Gadot kao Wonder Woman? Šuška se da bi mogla biti jedna od ovih glumica
Tko će zamijeniti Gal Gadot kao Wonder Woman? Šuška se da bi mogla biti jedna od ovih glumica

Tko će zamijeniti Gal Gadot kao Wonder Woman? Šuška se da bi mogla biti jedna od ovih glumica

Gal Gadot najpoznatija je po ulozi Wonder Woman iz DC filmova. Gadot je glumila superjunakinju u nekoliko DCU filmova, a imala je i dva samostalna filma, Wonder Woman iz 2017. te Wonder Woman 1984 iz 2020. godine. Iako je izjavila kako radi na trećem dijelu serijala, to je ipak opovrgnuto. DC producenti James Gunn i Peter Safran, koji su zaslužni za apsolutno sve iz DC svemira, navodno rade na prequelu imena Paradise Lost. Gadot će se stoga oprostiti od uloge koja ju je proslavila. To znači da će neka druga glumica zauzeti njezino mjesto. Ovo su šuškanja koje glumice bi to mogle biti.

Wonder Woman

Ana de Armas

Među fanovima Wonder Woman serijala, kao zamjena za Gadot, trenutno je najpopularnija Ana de Armas. Glumica je trenutno jedna od najtraženijih u Hollywoodu. Svoju dozu akcije pokazala je i u zadnjem Bondovom filmu No Time to Die, ali i u Netflixovom Ghosted s Chris Evansom. S Captain Americom glumila je i u megapopularnom krimiću Knives Out. Ove godine bila je i nominirana za Oscara za najbolju glavnu žensku ulogu u filmu Blonde u kojem je glumila legendarnu Marilyn Monroe. Svojom karizmom i box office appealom pokazala je kako ima ono što je potrebno za sljedeću Wonder Woman.

Wonder Woman

Alexandra Daddario

Alexandra Daddario jedan je od najočitijih izbora za novu superjunakinju. Njezina uloga Annabeth Chase, kćeri božice Amazone u filmskom serijalu Percy Jackson pokazuje kako se Daddario odlično snalazi u avanturističkim i akcijskim filmovima. To je bila uloga koja ju je i proslavila, a uloga savršeno paše i uz Wonder Woman svijet zbog aspekta grčke mitologije. Osim toga, Daddario je i već surađivala s DC-jem. Posudila je glas Lois Lane u animiranoj verziji jedong DC svemira. To je čini još idealnijom opcijom za sljedeću Wonder Woman. Jer tko god bude odabran će morati i posuditi glas animiranoj verziji Wonder Woman kao i videoigricama. Kao da iskustvo u akcijskim filmovima nije dovoljno, Daddario je i svoje glumačke sposobnosti iskazala u prvoj sezoni popularne antologijske serije The White Lotus što pokazuje njezin svestran glumački talent.

Wonder Woman

Jodie Comer

Engleska glumica Jodie Comer također bi se mogla dobro snaći u ulozi superjunakinje. Nagrađena je Emmyjem za svoju ulogu plaćene ubojice Villanelle u seriji Killing Eve u kojoj krade svaku scenu. Ta njezina uloga pokazuje kako je spremna igrati uvjerljivog lika punog akcije kakva je Wonder Woman. Comer je jednostavno sjajna glumica. Od dramatičnih glumačkih sposobnosti koje smo mogli gledati i u filmu The Last Duel do savršenog komičnog tajminga kakvog ima u Killing Eve. Nedvojbeno je kako bi Comer donijela novu dimenziju voljenoj superjunakinji.

Wonder Woman

Eiza Gonzalez

Meksička glumica Eiza Gonzalez mogla bi biti odličan izbor za novu Wonder Woman. Ne fali joj iskustva u akcijskim filmovima jer uz svoje ime ima uloge u uspješnim filmovima Baby Driver, Alita: Battle Angel i Hobbs & Shaw. Gonzalez pomalo gradi svoju karijeru, a dosad još nije imala upečatljivu glavnu ulogu tako da bi Wonder Woman bila odlična prilika da pokaže svoje sposobnosti.

Wonder Woman

Emilia Clarke

S obzirom na to da su DC producenti rekli kako će prequel Paradise Lost imati Game of Thrones vibe, tko bolji u ulozi Wonder Women od najmoćnije žene Game of Thronesa – Khaleesi. Clarke je također glumica s velikim glumačkim rasponom, a njezina najpoznatija uloga itekako dokazuje da bi bila odlična u DC svemiru. Osim toga, već je bila dio jedne velike filmske franšize. Naime, glumila je u Zvjezdanim ratovima u filmu Solo: A Star Wars Story. Poznata glumica izgleda voli birati badass uloge tako da bi joj Wonder Woman savršeno pristajala.

Wonder Woman

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori