Novi suhi šampon sa supermoćima spasit će vašu kosu između pranja

Novi suhi šampon sa supermoćima spasit
će vašu kosu između pranja

Transformirajte kosu između pranja novim, moćnim Batiste Wonder Woman suhim šamponom kadgod i gdjegod to kosi zatreba. Ženstven i odvažan miris osvježit će kosu, koja će uz čarobni volumen izgledati i mirisati neodoljivo te zadržati dugotrajnu postojanost.

Batiste u ovim izazovnim vremenima nije prestao razmišljati o ženama i njihovim malim supermoćima kojima se služe u svakodnevici. Zato u nove pobjede koračajte hrabro poput Wonder Woman s moćnom frizurom čiji izgled, volumen i miris ostavljaju dojam superjunakinje – ni manje ni više. Voćne i cvjetne note novog Batiste šampona za suho pranje oduševit će vas na prvu. Uz to će vam osnažiti samopouzdanje i potaknuti onaj dobar osjećaj koji imamo kad nam kosa izgleda fantastično.

Koračajte hrabro poput Wonder Woman uz najnoviji Batiste šampon

Novi Batiste Wonder Woman šampon za suho pranje transformira izgled kose u trenutku. Kosa izgleda čisto i svježe s dodanim volumenom i punom teksturom, a ne gubi lepršavost i sjaj. Uz njega možete produžiti postojanost vaše frizure, dobiti na vremenu između dva pranja ili jednostavno i brzo „oživiti“ frizuru. Sve to možete, poput Wonder Woman, raditi u pokretu!

Prije nanošenja bočicu je potrebno protresti te ravnomjerno raspršiti malu količinu na korijen kose s udaljenosti od oko 30 cm, ostaviti da djeluje nekoliko trenutaka, umasirati prstima ili ručnikom te raščešljati kosu i oblikovati frizuru.

Ovaj najnoviji Batiste šampon za suho pranje kose ekskluzivno je dostupan u dm prodavaonicama po preporučenoj, neobavezujućoj cijeni od 29,90 kn.

Foto: Pexels, PR

Učitati još
Zatvori