Filmski maraton: Gal Gadot

Filmski maraton: Gal Gadot

MV5BMjE1MjkyMDE4OV5BMl5BanBnXkFtZTgwMjc1NzU1MzI@._V1_SY1000_CR0,0,1499,1000_AL_

Počela je kao jedna iz ekipe Brzih i žestokih da bi na kraju završila kao Wonder Woman, najmoćnija žena iz svijeta strip-junaka! Pogledajte koje filmove s Gal Gadot predlažemo za večerašnji maraton…

Justice League, Liga Pravde

Potaknut obnovljenom vjerom u čovječanstvo i inspiriran Supermanovim nesebičnim činom, Bruce Wayne zatraži pomoć svoje novootkrivene saveznice, Diane Prince, u suočavanju s najvećim neprijateljem do sada. Zajedno, Batman i Wonder Woman moraju pronaći tim superljudi kako bi otklonili novu prijetnju. Unatoč formaciji Justice League koju čine heroji Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg i Flash, možda će biti prekasno da se spasi planet od napada katastrofalnih razmjera.

MV5BYjE5OWJhNzktMmZjYi00YmY2LTk1NWMtNjcwMjc2NGZlNjliXkEyXkFqcGdeQXVyNDQxNjcxNQ@@._V1_

Wonder Woman

Prije nego je postala Wonder Women, bila je Diana, princeza Amazonki, obučena da bude nepobjediva ratnica. Odrasla na zaštićenom rajskom otoku Themyscira, na kojem žive samo žene. Međutim, kada se američki pilot sruši na njihovu obalu i ispriča priču o masivnom sukobu u vanjskom svijetu, Diana napušta svoj dom, uvjerena da može zaustaviti sukob. U borbi protiv muškaraca u ratu kako bi zaustavila sve sukobe, Diana će otkriti svoju najveću snagu. Zašto je ovo bio jedan od najvažnijih superherojskih filmova prošle godine pročitajte ovdje.

WONDER WOMAN

Keeping Up with the Joneses, Utrka sa susjedima

Jeff i Karen Gaffney primjer su klasičnog para iz predgrađa. Iako njihovi životi ne mogu biti dosadniji, to Gaffneyima savršeno odgovara. No, sve će promijeniti kada se u susjedstvo dosele Natalie i Tim Jones, naizgled savršeni susjedi koji skrivaju nevjerojatnu tajnu.

KEEPING UP WITH THE JONESES TM and © 2015 Twentieth Century Fox Film Corporation.  All Rights Reserved.  Not for sale or duplication.

Criminal, Zločinački um

Radnja se vrti oko neobičnog projekta američke vlade u kojoj okorjelom, opasnom i nepredvidivom osuđeniku na smrt (Kevin Costner) usađuju sjećanja, tajne i sposobnosti poginulog CIA-inog agenta kako bi dovršio važan zadatak koji će spriječiti katastrofu svjetskih razmjera. Priča je to o pravom čovjeku u krivom tijelu. Uz Kevina Costnera glume još Ryan Reynolds, Tommy Lee Jones, Gary Oldman i Gal Gadot.

Criminal 1

Batman v Superman: Dawn of Justice, Batman v Superman: Zora pravednika

Bojeći se postupaka superjunaka s božanskim moćima čije je djelovanje van svake kontrole, moćni osvetnik iz Gotham Cityja kreće u borbu s najcjenjenijim spasiteljem modernog doba, dok se svijet pita kakav mu junak zapravo treba. Sada kad su Batman i Superman u sukobu, ubrzo raste nova prijetnja, a čovječanstvu prijeti veća opasnost od bilo koje s kojom je dosad bilo suočeno. Ovaj film je na samom kraju donio jedno veliko iznenađenje koje je na poseban način obilježilo i karijeru Gal Gadot – lik Wonder Woman, a koji će tek nakon ovog filma dobiti sva pojavljivanja koja zaslužuje.

Batman v Superman

Triple 9, Šifra: 999

Skupina članova bande i korumpiranih policajaca planira ubojstvo policajca da bi izvela najveću pljačku dosad na drugom kraju grada. Njihov plan krene naopako kada bezazleni mladi policajac kojeg su planirali ukloniti osujeti njihov napad. Uz Gal Gadot u filmu ćete gledati stvarno dobru ekipu glumaca – Chiwetel Ejiofor, Casey Affleck, Anthony Mackie, Woody Harrelson, Aaron Paul i Kate Winslet!

Triple 9

Fast & Furious 4-7, Brzi i žestoki 4-7

Franšiza filmova ispunjenih akcijom do posljednje sekunde za koje je i Dame Hellen Mirren rekla da bi rado glumila! Odd četvrtog do sedmog nastavka u njima smo gledali Gal Gadot u ulozi Gisele. Iako franšiza nastavlja do 11 nastavka planiranog za 2021, sedmica je bila zadnja s Gal. Nakon Brzih i žestokih ipak ju je čekala uloga Wonder Woman…

Fast and Furious 2

Učitati još
Zatvori