Ako ste propustili ove filmove kada su bili hit u kinima, ne brinite. Sada ih možete pogledati na Netflixu
Ako ste propustili ove filmove kada su bili hit u kinima, ne brinite. Sada ih možete pogledati na Netflixu

Ako ste propustili ove filmove kada su bili hit u kinima, ne brinite. Sada ih možete pogledati na Netflixu

Kada neki film izazove veliki hype kinodvorane na dan izlaska budu krcate. Srećom, za one koji su propustili hit filmove u kinima zadnjih par godina, mogu ih pronaći na Netflixu. Ovo su najbolji kino hitovi na Netflixu.

Little Women

Omiljeno književno djelo brojnih generacija, Male žene, Louise May Alcott, ima nekoliko hit adaptacija. Na Netflixu možete pronaći onaj najnoviji u režiji Grete Gerwig. Priča je smještena u vrijeme Američkog građanskog rata, a prati sestre March, odnosno Jo, Meg, Amy i Beth. Little Women prikazuje njihove živote, posebno Jo koja život živi po svojim pravilima. Film je na dodjeli Oscara 2020. pokupio nekoliko nominacija, a glumačku postavu čine Saoirse Ronan, Timothee Chalamet, Florence Pugh, Emma Watson, Laura Dern i Meryl Streep i mnoga druga poznata lica.

kino hitovi na netflixu

Once Upon a Time in Hollywood

Iste godine kao i Little Women, u kinima je bio hit Tarantinov Once Upon a Time in Hollywood. Film prati izblijedjelog glumca Ricka Daltona (Leonardo DiCaprio) i njegovog dublera Cliffa Bootha (Brad Pitt) koji pokušavaju zadržati slavu u posljednjim godinama Zlatnog doba Hollywooda u Los Angelesu 1969. godine. Osim DiCaprija i Pitta, pojavljuju se i Margot Robbie, Emile Hirsch, Austin Butler, Al Pacino i mnogi drugi. Film je bio apsolutni hit u kinima i na dodjeli Oscara na kojoj je Pittu donio prvog Oscara za glumu.

kino hitovi na netflixu

Bohemian Rhapsody

Biografski film o legendarnom frontmanu benda Queen, Freddieju Mercuryju u kinima je zaradio skoro milijardu dolara. Film prati početke benda te njihov uspon do slavnog nastupa na Band Aid koncertu 1985. godine. Rami Malek odličan je kao Mercury (za što je i osvojio Oscar), a cijeli film prekrasan je tribute za karizmatičnog pjevača koji nas je napustio 1991. godine. Ako ste ga 2018. propustili gledati u kinodvoranama, vrijeme je da ga pogledate na Netflixu.

kino hitovi na netflixu

Baby Driver

Akcijski filmovi često budu hitovi u kinima, a ništa drugačiji nije ni bio film Baby Driver. Nakon što je prisiljen raditi za crime bossa, mladi vozač koji pobjegne sudjeluje u pljački koja je osuđena na neuspjeh. Film je režirao izvrsni Edgar Wright (Hot Fuzz, Shaun of the Dead, Scott Pilgrim vs. the World), a glume Ansel Elgort, Jamie Foxx, Jon Hamm, Lily James i Kevin Spacey.

kino hitovi na netflixu

Sicario

Emily Blunt, Josh Brolin i Benicio del Toro čine zvjezdanu postavu Denis Villeneuveovog akcijsko-kriminalističkog filma Sicario. Film prati FBI agenticu koju vlada uključi u operativnu grupu kako bi se umirio rat protiv droga na američko-meksičkoj granici koji eskalira. Sicario je zaradio preko 80 milijuna eura u kinima, a jedan je od boljih akcijskih filmova zadnjih godina.

kino hitovi na netflixu

Mamma Mia!

Mjuzikl poznat svima, Mamma Mia! izašao je u kina 2008. godine i rasturio. Film koristi glazbu grupe ABBA, a prati buduću mladenku Sophie (Amanda Seyfried) koja otkrije da je jedan od trojice muškaraca možda njezin biološki otac. Kako bi saznala tko je on, pozove svu trojicu na svoje vjenčanje bez da išta kaže svojoj majci Donni (Meryl Streep). Mamma Mia! jedan je od najpoznatijih mjuzikla ovog stoljeća, a ima i nastavke koji su jednako popularni. Film se snimao i u Hrvatskoj, a impresivnu glumačku postavu popraćenu ABBA hitovima sada možete gledati i na Netflixu.

kino hitovi na netflixu

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori