Mamma Mia! dobiva treći nastavak. Donosimo detalje
Mamma Mia! dobiva treći nastavak. Donosimo detalje

Mamma Mia! dobiva treći
nastavak. Donosimo detalje

Godina pred nama mogla bi nam donijeti realizaciju još jednog filmskog nastavka kojem se posebno radujemo. Riječ je o filmu Mamma Mia!, romantičnoj glazbenoj komediji temeljenoj na istoimenom mjuziklu.

Vijest o potencijalnom nastavku raspirio je redatelj drugog dijela Ol Parker kazavši kako je film izvorno planiran kao trilogija. Istaknuo je i kako glavna producentica Judy Craymer aktivno radi na planu za ostvarenje ove ideje.

Mamma Mia
Mamma Mia

Naime, treći nastavak filma Mamma Mia! je trebao stići i ranije, no njegovu realizaciju je uvelike omela pandemija koronavirusa.

“Sigurna sam [treći film] će se dogoditi. U privilegiranoj sam poziciji da imam Universal Studios koji to želi napraviti, s kojim volim raditi i imam priču, istaknula je Judy Craymer. Također, u tijeku je i talent show Mamma Mia! I Have a Dream koji donosi potragu za dva nova kazališna izvođača koji će biti predstavljeni u produkciji mjuzikla. Šuška se kako će pobjednici ujedno ostvariti i uloge u novom filmskom nastavku.

Mamma Mia
Mamma Mia

Zeleno svijetlo novom nastavku dala je i glavna glumica Amanda Seyfried koja je istaknula kako bi se ulozi Sophie Sheridan vratila u trenu. Ostaje nam nada kako će njezinu odluku slijediti i ostale zvijezde filma – Meryl Streep, Pierce Brosnan i Colin Firth.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori