Pridružuje li se Harry Styles stvarno trećoj sezoni The White Lotusa?
Pridružuje li se Harry Styles stvarno trećoj sezoni The White Lotusa?

Pridružuje li se Harry Styles stvarno
trećoj sezoni The White Lotusa?

Harry Styles megapopularna je pop zvijezda koji već nekoliko godina gradi uspješnu solo pjevačku karijeru nakon izlaska iz jednako popularnog boybanda One Direction. Miljenik žena slijedio je korake mnogih pop zvijezda te se okušao u glumi. Prvi put smo ga mogli gledati u manjoj ulozi u Nolanovom filmu Dunkirk iz 2017., a zatim i u jednoj od glavnih uloga u filmu Olivije Wilde, zloglasnom Don’t Worry Darling.

Nakon što je nedavno osvanuo s novom frizurom, buzz cutom koji je razočarao mnoge fanove njegovih neodoljivih kovrča, počela su šuškanja kako je frizura zapravo rezultat uloge u jednoj od trenutno najpoznatijih serija.

Harry kao Yogi?

Trenutno se snima treća sezona popularne antologijske serije The White Lotus. Serija je postala megapopularna nakon što je prva sezona izašla 2021. godine. Riječ je o dramediji koja svake sezone prati nove goste i zaposlenike u resortu The White Lotus. Posebnost serije je što se svaka sezona snimala u drugoj državi pa smo tako u prvoj sezoni bili na Havajima, u drugoj u Italiji, a u trećoj ćemo biti na Tajlandu.

antologijske serije
Harry Styles

Detalji o glumcima i radnji još su nepoznati. Jedino što znamo je da će grupa likova uključivati, patrijarhata, korporativnog izvršnog direktora, glumicu, skupinu majki i Yogija. Kada je Harry debitirao novu frizuru počela su šuškanja kako će upravo on glumiti spomenutog Yogija. A odakle glasine? Anonimni Instagram profil DeuxMoi koji je posvećen celebrity tračevima objavio je kako im je pristigla informacija da je potvrđeno kako će jedan A-list pjevač imati ulogu u The White Lotusu.

Ipak, na žalost mnogih njegovih fanova, Harryjev tim je odlučio stati na kraj glasinama. Objavili su kako se pjevač ne pridružuje trećoj sezoni The White Lotusa. Da se i pridružuje ne bi bilo čudno jer to ne bi Harryju bio prvi glumački potez. No, njegove izvedbe u Don’t Worry Darling i drami My Policeman nisu baš naišle na odobravanje publike i kritičara. Njegov glumački talent još uvijek ostaje upitan što je možda i razlog zašto ne glumi u The White Lotusu.

Foto: Profimedia, IMDb

Učitati još
Zatvori