Harry Styles je drastično skratio kosu i šokirao fanove
Harry Styles je drastično skratio kosu i šokirao fanove

Harry Styles je drastično skratio
kosu i šokirao fanove

Prije par dana javnost je ostala šokirana videom koji je procurio, a na kojem se vidi neprepoznatljivi Harry Styles sa svojom djevojkom, glumicom Taylor Russell. Naime, par je bio na koncertu benda U2, a na videu se moglo vidjeti kako je Harry svoje neodoljive lokne zamijenio buzz cut frizurom. Mnogi su bili u nevjerici. No, promjena je zaista istinita, a to je pokazala i fotografija koja je osvanula na Instagramu.

Britanski pjevač je službeno debitirao novu frizuru na lansiranju novog parfema njegovog brenda Pleasing. Time je i izazvao svakakve reakcije. Većina ne može vjerovati da bi se Harry riješio svojih prepoznatljivih kovrča, no ima i onih (rijetkih) kojima se promjena sviđa. ‘Ne mogu ovo podnijeti‘, ‘s vremenom će opet narasti‘, ‘zašto izgleda kao moj ujak‘, samo su neki od komentara na fotografiji.

Harry Styles

Ovo nije prvi put da je Harry odlučio promijeniti svoju frizuru. Kada je prvi put stupio na scenu, s boybandom One Direction imao je prepoznatljivu kovrčavu frizuru, no do raspada benda i na početku svoje solo karijere imao je dugu kosu. Tako da je promjena s toga na buzz cut poprilično uzrujala fanove. S obzirom na to da se Harry bavi i glumom, poznat je po manjoj ulozi u Nolanovom Dunkirku te jednoj od glavnih uloga u filmu Don’t Worry Darling koji je izazvao dosta kontroverze, fanovi su se nadali kako je frizura za ulogu. No, izgleda kako je Harryjev buzz cut ipak samo stvar promjene, a ne uloge.

Sviđalo vam se ili ne, nedvojbeno je kako je Harry trendsetter. Možda ćemo upravo zbog ovoga viđati puno više muškaraca s buzz cutom.

Foto: Instagram (@pleasing, @lloyddddddddddddddddd), Profimedia

Učitati još
Zatvori