Harry Styles i Taylor Russell su novi ‘it’ par modne scene
Harry Styles i Taylor Russell su novi ‘it’ par modne scene

Harry Styles i Taylor Russell su novi
‘it’ par modne scene

Ako je Harry Styles it muškarac muške modne scene, a Taylor Russell popularna fashionistica, njihova veza je ultimativna inspiracija za (style) crush. Harry Styles se već godinama nalazi na vrhu klijenata za koje se bore modne kuće. Jednako je popularan i zbog svog ljubavnog života – njegove veze s Taylor Swift i Oliviom Wilde bile su među najpraćenijim u medijima. S druge strane, Taylor Russell se našla u žiži javnosti nakon što je njen film Bones and All, gdje je kadrove dijelila s Timothéejem Chalametom, postao veliki festivalski i filmski hit. Taylor i Harry rijetko su viđeni u javnosti, ali kada se to dogodi – svi gledamo.

Harry Styles,Taylor Russell
Harry Styles,Taylor Russell

Harry Styles + Gucci

Harry Styles je inspiracija mnogim brendovima. Poznat po zanimljivim scenskim i streetstyle outfitima, jedan je od poznatih muškaraca koje paparazzi uvijek jure. Zbog toga, ne čudi da je upravo jedan od najprestižnijih high-end brendova, Gucci, izabrao Harryja za svog ambasadora. Njegovo prijateljstvo s bivšim kreativnim direktorom Guccija, Alessandrom Micheleom, rezultiralo je i biznis partnerstvom. 2022. godine, Harry je ko-dizajnirao kapsulnu kolekciju s brendom, pod nazivom Gucci HA HA HA. Harryja često možemo vidjeti i u odjeći španjolskog brenda Loewe.

HARRY styles / gucci ha ha ha kolekcija
@HARRYstyles / gucci ha ha ha kolekcija
HARRY styles / gucci ha ha ha kolekcija
@HARRYstyles / gucci ha ha ha kolekcija

Taylor Russell + Loewe

Loewe je brend koji spaja Harryja i Taylor, budući da je glumica postala ambasadorica ovog brenda 2022. godine. Taylor je prvu veću ulogu imala u filmu studija A24, Waves. Potom je glumila u horor filmu Escape Room i Netflixovoj seriji Lost in Space. Nakon što je njena popularnost skočila s filmom Bones and All, Taylor je polako postajala redovni član modnih revija, sjedeći u prvim redovima.

Couples that fashion together, stay together?

Harry Styles i Taylor Russell prvi put su viđeni u lipnju 2023. godine. Mjesec dana kasnije, Taylor je već pratila Harryja na njegovoj Love on Tour turneji. Ljetna romansa se nastavila, te je u kolovozu Harry bio u londonskom kazalištu da Taylor gleda u predstavi  The Effect. Iako nikada nisu potvrdili svoju vezu i uspijevaju da se donekle vješto kriju od očiju javnosti, dogodi se da budu viđeni. Upravo zbog tajnovitosti, svako njihovo pojavljivanje izaziva medijsko ludilo. Najčešće su viđeni u Londonu, gdje Taylor stanuje. Ipak, najnovija fotografija koja je, kako fanovi kažu, mogla biti i na naslovnici modnog časopisa, nastala je u New Yorku.

Taylor je nosila oversized baloner (vintage Armani!), Loewe traperice i tote torbu, The Row balerinke. Harry je klasičnu bijelu majicu stilizirao uz kardigan brenda The Row i samt hlače. Veliki fan brenda adidas, Harry je nosio njihove slavne Samba patike. Par je, ako je po torbama sudeći, odlazio na izlet – oboje su nosili oversized torbe – Harry kožnu brenda Margaux, Taylor Flamenco torbu u trendy burgundy nijansi.

Harry Styles,Taylor Russell

Foto: Profimedia, Instagram @harrystyles / @tayrussell

Učitati još
Zatvori