Odlične vijesti za fanove serije The Bear: Treća sezona još nije ni stigla, a već je potvrđena četvrta
Odlične vijesti za fanove serije The Bear: Treća sezona još nije ni stigla, a već je potvrđena četvrta

Odlične vijesti za fanove serije The Bear: Treća sezona još nije ni stigla, a već je potvrđena četvrta

Iako stalno dobivamo nove serije koje briljiraju, jedva čekamo da nam se vrate nove sezone omiljenih nam serija. Kada je prošle godine trajao štrajk u Hollywoodu, to je zaustavilo produkciju kako i filmova, tako i serija. Dugo smo čekali na informacije o novim sezonama, a sada ih napokon imamo!

nove sezone serija

The Bear

Serija koja je oduševila javnost od trenutka kad je izašla, The Bear bi mnogi nazvali i najboljom serijom godine. Prva sezona stigla nam je 2022., prošle godine gledali smo drugu, a za lipanj je najavljena i treća. No, to nije sve! Sada je potvrđeno kako će se odmah nakon što završe sa snimanjem treće sezone, snimati i četvrta. Podsjetimo, The Bear prati mladog chefa Carmyja koji se iz fine dining svijeta u New Yorku vraća u rodni Chicago kako bi vodio obiteljski sendvič shop. Riječ je o dramediji s odličnom glumačkom postavom koja je bila nominirana za 13 Emmyja.

Treća sezona će morati pružiti odgovore na mnoga pitanja koja su ostala otvorena krajem druge sezone. Hoće li Carmy i Claire ponovno biti skupa? Što je s Marcusovom mamom? Što će se dogoditi nakon večeri otvorenja The Beara? Hoće li novi restoran dobiti Michelinovu zvjezdicu i kakva je bila Carmyjeva karijera prije povratka u Chicago? To su pitanja na koja jedva čekamo odgovor.

nove sezone serija

The White Lotus

Već neko vrijeme znamo da će nam stići i treća sezona popularne antologijske serije The White Lotus. Nakon Hawaiija i Italije, sljedeća sezona bit će smještena na Tajlandu. Serija sa svakom sezonom prati druge likove, a jedino što ih veže je što su svi u isto vrijeme u luksuznom resortu The White Lotus. Prva i druga sezona briljirale su i izazvale lavinu pozitivnih reakcija te osvojile brojne nagrade. Nažalost, za sljedeću sezonu morat ćemo se dosta načekati jer nam tek stiže 2025. godine.

O samom sadržaju se ne zna puno, no poznato je kako će grupa likova uključivati, patrijarhata, korporativnog izvršnog direktora, glumicu, skupinu majki i Yogija. Ono što se također zna jest da će se jedan lik iz prve sezone pojaviti. Riječ je o Belindi, zaposlenici resorta na Hawaiima koja se bavi masažom. Nedavno su objavljeni i glumci koji će činiti sljedeću sezonu, a oni su: Leslie Bibb, Jason Isaac, Dom Hetrakul, Michelle Monaghan, Parker Posey i Tayme Thapthimthong.

nove sezone serija

Beef

Kada je izašla na Netflix još u travnju prošle godine, Beef je ubrzo zasjela na prvo mjesto najgledanijih naslova na Netflixu. Skoro svi su pričali o njoj tada, a sada pričaju zbog skroz drugih razloga. Sve zanima hoće li biti druge sezone. Beef prati Amy i Dannyja, strance čiji se životi isprepletu nakon što su oboje uključeni u prometni incident. Njihov ‘beef‘ do kraja sezone samo još više eskalira. Serija nikad nije bila okarakterizirana kao miniserija tako da se mnogi nadaju da ćemo se uskoro moći veseliti drugoj sezoni.

Uz to, kreator serije Lee Sung Jin otvoren je za još sezona. Još ranije ove godine rekao je kako je u početku planirao da Beef zapravo bude antologijska serija koja će svaku sezonu pratiti drugu svađu i različite likove, a sada je to i potvrđeno. Druga sezona uključuje skroz nove likove i hollywoodske zvijezde – Anne Hathaway, Jake Gyllenhaal, Charles Melton i Cailee Spaeny.

nove sezone serija

The Last of Us

Nedvojbeno najpopularnija serija 2023. godine je The Last of Us. HBO-ova uspješnica s Pedrom Pascalom i Bellom Ramsey u glavnim ulogama napravljena je po popularnoj videoigrici, a prati Joela (Pascal) i Ellie (Ramsey). Njih dvoje pokušavaju zajedno preživjeti u civilizaciji pogođenoj globalnom epidemijom. Serija je Pedra Pascala vinula u sam vrh najpoželjnijih Hollywoodskih glumaca te ga učinila ‘internetskim dečkom’. Ako vam TikTok prošle godine nije bio prepun Pedro Pascal editsa, onda vas žalimo. Serija je toliko postala popularna da je druga sezona bila potvrđena prije nego što se treća epizoda krenula emitirati.

Zbog štrajka u Hollywoodu koji je mnoge produkcije unazadio, The Last of Us nije bio u produkciji kada je trebao. To znači da ćemo se za drugu sezonu itekako načekati jer će nam stići početkom 2025. godine. S obzirom na to da serija prati igricu, druga sezona mogla bi pratiti radnju pet godina nakon prve te 19-godišnju Ellie koja živi s Joelom. Jedino što je za sad poznato su nova lica koja ćemo gledati – Kaitlyn Dever, Young Mazino, Catherine O’Hara.

nove sezone serija

House of the Dragon

Serija koja je pak na prvom mjestu najgledanijih HBO-ovih serija je House of the Dragon, prequel Igre prijestolja. Postigla je ogromnu gledanost, a prati događaje nekih tisuću godina prije događaja u Igri prijestolja. U fokusu je obitelj Targaryen, pogotovo interni rat unutar kuće za prijestolje. Druga i treća sezona već su potvrđene, a dobra vijest je kako bi druga sezona trebala stići na ljeto ove godine, točnije u lipnju. To znači da ćemo u istom mjesecu dobiti i The Bear i House of the Dragon.

U drugoj sezoni vidjet upoznat ćemo i neke nove likove, a možemo biti spremni na epske bitke, političke zavjere i puno zmajeva. Na kraju prve sezone vidjeli smo kako je Aemond, u bitci sa zmajevima, ubio Lucerysa, Rhaenyrinog sina. Sigurni smo kako će to biti još veći pokretač rata unutar Targaryena.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori