Otkrivamo gdje već danas možete pogledati filmove nominirane za Oscara
Otkrivamo gdje već danas možete pogledati filmove nominirane za Oscara

Otkrivamo gdje već danas možete pogledati
filmove nominirane za Oscara

Službeno su predstavljene nominacije za ovogodišnju, 95. dodjelu nagrade Oscar koja će se održati u nedjelju, 13. ožujka u Los Angelesu. Za najbolji film nominirano je deset naslova: All Quiet on the Western Front, Avatar: The Way of WaterThe Banshees of Inisherin, ElvisEverything Everywhere All At OnceThe FabelmansTar, Top Gun: MaverickTriangle of Sadness i Women Talking.

Svi filmoljupci, koji bi spomenute naslove voljeli pogledati prije same dodjele stigli su na pravo mjesto. U nastavku otkrivamo gdje neke od njih možete pogledati već danas.

Na kino programu

Avatar: The Way of Water

U novom spektaklu Jamesa Camerona trenutno možete uživati u domaćim kinima. Štoviše, Avatar: Put vode može se pohvaliti kako je službeno postao najuspješniji film svih vremena u Hrvatskoj. 

The Fabelmans

Na programu domaćih kina nalazi se i nagrađivano polu-autobiografsko ostvarenje Stevena Spielberga u kojem donosi intimni pogled na svoje djetinjstvo.

Tar

Psihološkoj drama Tar donosi briljantnu glumačku rolu australske glumice Cate Blanchett, a svjedočiti joj možemo i u domaćim kinima.

Triangle of Sadness 

Europski film godine, kako mu vole tepati, na velike ekrane donosi britki osvrt na moderno društvo.

The Fabelman

Filmski maraton kod kuće

Elvis

U vizualnom spektaklu koji tematizira život kralja rock’n’rolla možete uživati u udobnosti vlastitog doma jer je dostupan na programu HBO Max.

All Quiet on the Western Front

U udobnosti vlastitog doma možete pogledati i kontroverznu ratnu dramu All Quiet on the Western Front koja je dostupna na Netflixu.

Top Gun: Maverick

Novi streaming servis SkyShowtime nudi nam mogućnost da kod kuće pogledamo i hit koji Toma Cruisea vraća liku legendarnog pilota Mavericka.

Naslovi koje čekamo

The Banshees of Inisherin

Ova osebujna irska komedija kino publici će biti dostupna od idućeg tjedna, točnije od četvrtka 2. veljače. Ostaje vidjeti hoće li vas ova crna komedija uistinu nasmijati, ali i rastužiti do suza, kao što je navedeno u najavi.

Everything Everywhere All At Once

Film koji je uoči ovogodišnje dodjele primio najveći broj nominacija, nije čak jedanaest, trenutno nije dostupan na streaming servisima, no moguća je njegova kupovina na različitim prodajnim platformama.

Women Talking

Baš kao i u prethodnom slučaju, ista situacija vrijedi i za film čiji je ulazak u deset najboljih dočekan s iznenađenjem. Ipak, ostaje nadanje kako ćemo oba imati priliku vidjeti u domaćim kinima u specijaliziranim Oscar revijama.

Foto: Profimedia, PR

Učitati još
Zatvori