Film o Elvisu Presleyu u rujnu stiže na HBO

Film o Elvisu Presleyu u
rujnu stiže na HBO

Elvis stiže na male ekrane! Premijera kino hita Elvis na HBO Maxsteraming platformu stiže 2. rujna, dok će na HBO kanalu biti prikazan 25. rujna u 20:00 sati.

Elvis

Film Elvis, spektakl u režiji filmaša Baza Luhrmanna, vizionara nominiranog za Oscara, istražuje život i glazbu Elvisa Presleya. Uloga kralja rock’n’rolla povjerena je mladom glumcu Austinu Butleru, a uz njega značajnu je ulogu ostvario i  oscarovac Tom Hanks.

Kao prava filmska drama, Elvisova (Butler) priča sagledana je kroz prizmu njegova kompliciranog odnosa sa zagonetnim menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom (Hanks).

Elvis

Kroz Parkerovo pripovijedanje, film zadire u njihovu složenu dinamiku koja se protezala kroz 20 godina, od Presleyjeva uspona ka slavi do statusa velike zvijezde. U središtu tog putovanja je jedna od najznačajnijih osoba u Elvisovom životu – Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

Film je režirao Baz Luhrmann, koji je ujedno i scenarist i producent. Ova kino uspješnica zasnovana je na priči scenarista Sama Bromella, Craiga Pearcea i Jeremyja Donera.

Foto: Profimedia, HBO

Učitati još
Zatvori