Novi Avatar je službeno postao najuspješniji film svih vremena u Hrvatskoj
Novi Avatar je službeno postao najuspješniji film svih vremena u Hrvatskoj

Novi Avatar je službeno postao
najuspješniji film svih vremena u Hrvatskoj

Dugoočekivani film Jamesa Camerona Avatar: Put vode, nakon vikenda je po zaradi na kino blagajnama i službeno postao najuspješniji film svih vremena u Hrvatskoj koji je do sada pogledalo više od 215.000 gledatelja! Prvi je to nastavak njegovog filma svih vremena i Oscarom nagrađenog Avatara, velikog kino hita s najvećom zaradom u povijesti. A po svemu sudeći novi bi nastavak mogao nadmašiti i originalni naslov.

Što nas čeka u novom nastavku?

Radnja novog filma se odvija više od jednog desetljeća nakon događaja iz prvog dijela. Otkad je odlučio trajno prenijeti ljudsku svijest u svoje tijelo Avatara i postati novi vođa naroda Na’vi, Jake Sully živi sa svojom obitelji na Pandori. On i Neytiri su osnovali obitelj i dobili djecu.

Kolonizirajuće su se snage vratile na Pandoru kako bi završili prvotnu potragu za rijetkim mineralom, prisiljavajući Jakea i Neytiri da pobjegnu iz svog doma, istražujući do tada nepoznate dijelove Pandore.

U režiji Jamesa Camerona i produkciji Camerona i Jona Landaua, u filmu glume Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang i Kate Winslet. Za scenarij su zaslužni  James Cameron, Rick Jaffa i Amanda Silver. David Valdes i Richard Baneham su izvršni producenti filma.

Film još uvijek možete pogledati u kinima u distribuciji Blitza u IMAX 3D, 4DX i REAL3D te 2D formatima. Najavni video čeka vas u nastavku.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori