Napokon u kina dolazi novi ‘Avatar’: Pogledajte trailer o kojem svi pričaju
Napokon u kina dolazi novi ‘Avatar’: Pogledajte trailer o kojem svi pričaju

Napokon u kina dolazi novi ‘Avatar’: Pogledajte trailer o kojem svi pričaju

Filmska kompanija 20th Century Studios objavila je novi trailer i poster za Avatar: Put vode, dugoočekivani film Jamesa Camerona. Prvi je to nastavak njegovog filma svih vremena i Oscarom nagrađenog Avatara, velikog kino hita s najvećom zaradom u povijesti. Film Avatar: Put vode u distribuciji Blitz filma stiže 15. prosinca ove godine u najprestižnijim kino formatima.

Što nas čeka u novom nastavku?

Radnja novog filma se odvija više od jednog desetljeća nakon događaja iz prvog dijela. Otkad je odlučio trajno prenijeti ljudsku svijest u svoje tijelo Avatara i postati novi vođa naroda Na’vi, Jake Sully živi sa svojom obitelji na Pandori. On i Neytiri su osnovali obitelj i dobili djecu. Kolonizirajuće su se snage vratile na Pandoru kako bi završili prvotnu potragu za rijetkim mineralom, prisiljavajući Jakea i Neytiri da pobjegnu iz svog doma, istražujući do tada nepoznate dijelove Pandore.

U režiji Jamesa Camerona i produkciji Camerona i Jona Landaua, u filmu glume Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang i Kate Winslet. Za scenarij su zaslužni  James Cameron, Rick Jaffa i Amanda Silver. David Valdes i Richard Baneham su izvršni producenti filma.

Film Avatar: Put vode u distribuciji Blitza pogledajte u kinima u IMAX®, 4DX, 3D i ostalim kino formatima od 15. prosinca. Trailer vas očekuje u nastavku:

Foto: PR

Učitati još
Zatvori