Ipak stiže druga sezona serije Beef! I to s potpuno novom, zvjezdanom glumačkom ekipom
Ipak stiže druga sezona serije Beef! I to s potpuno novom, zvjezdanom glumačkom ekipom

Ipak stiže druga sezona serije Beef! I to s potpuno novom, zvjezdanom glumačkom ekipom

Parafrazirat ćemo poznatu rečenicu  – Tko bi gori, želi i ostati gori, te zaključiti kako se njome vodi produkcijski tim Netflixove uspješnice Beef. Ponukani žetvom nagrada koju su osvojili za spomenutu miniseriju, a koja uključuje i Zlatni globus, Emmy te nagradu SAG, kreatori su odlučili kako nije riječ o One-hit wonderu.

Beef

Sjajna gluma i relevantna priča

Podsjetimo, glavni pokretač radnje miniserije Beef je prometni incident koji dovodi do cestovnog bijesa i okršaja glavnih protagonista. No, on ne ostaje na ovom izdvojenom incidentu već će se prolongirati u pravo rivalstvo glavnih likova koje su sjajno odigrali Ali Wong i Steven Yeun.

Pojedini kritičari uspjeh serije Beef prepoznali su upravo u njezinoj aktualnosti te su je prozvali sjajnim odrazom aktualnog društva i njegovog kolektivnog raspoloženja, netom “izašlog” iz pandemije. Frustracija je očita na svakom uglu, a svakodnevno smo svjedoci različitih cestovnih ispada u kojima se ona, nažalost, sjajno očituje.

serije poput Baby Reindeer

Potpuno nova postava

Prema dostupnim informacijama, nova sezona serije Beef potpuno će se odmaknuti od prve, no u prvom planu će i dalje biti jedan sukob (beef). Ovoga puta u fokusu će biti sukob između dva ljubavna para. Snimanje novih epizoda započet će kasnije ove godine, a odabrana je i potpuno nova glumačka ekipa.

Prvi par trebali bi činiti Charles Melton, iza kojeg je hvaljena uloga u filmu May December te Cailee Spaeny, koju smo gledali kao Priscillu u istoimenom biografskom filmu o supruzi Elvisa Presleyja. Na drugoj strani trebala bi se naći dva imena s glumačke A liste – Anne Hathaway i Jake Gyllenhaal. Ostaje vidjeti oko čega će se novi protagonisti sukobiti…

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori