Pedro Pascal se pridružuje Marvelu? Sve su jača šuškanja kako će glumiti poznatog superjunaka
Pedro Pascal se pridružuje Marvelu? Sve su jača šuškanja kako će glumiti poznatog superjunaka

Pedro Pascal se pridružuje Marvelu? Sve su jača šuškanja kako će glumiti poznatog superjunaka

Izgleda kako je Marvel pronašao svog Mr. Fantastica. Sve su jača šuškanja kako će u novom Fantastic Four filmu glavnog superjunaka, Reedsa Richardsa glumiti Pedro Pascal. Marvel još nije potvrdio je li ta vijest istinita, no mnogi mediji prenijeli su iz bliskih izvora kako je uloga njegova. Time Pedro Pascal postaje novi dodatak Marvelovom svemiru.

Pedro Pascal

Prvi Marvelovi superjunaci

Oni koji nisu Marvelovi fanatici možda ne znaju da su upravo Fantastic Four prvi superjunaci koje je Marvel stvorio. Prvi film o njima izašao je 1994. godine, no nije bio u produkciji Marvela, a drugi film tek smo dobili 2005. i od tad je svaki sljedeći dio Marvelovog svemira. Film iz 2005. postao je jako popularan, a Reedsa Richardsa (Mr. Fantastic) glumio je Ioan Gruffudd. Ostalu trojku činili su Jessica Alba, Chris Evans i Michael Chikilis.

Svi glumci reprizirali su svoje uloge i u nastavku iz 2007., a u trećem filmu iz 2015. gledali smo Milesa Tellera kao Mr. Fantastica dok su mu se pridružili Kate Mara, Michael B. Jordan i Jamie Bell. Podsjetimo, Fantastic Four prati prvu Marvelovu obitelj superjunaka. Riječ je o skupini znanstvenika koji su pogođeni kozmičkim zrakama tijekom misije u svemir. To rezultira time da svi dobiju neke supermoći. Mr. Fantastic (Reeds Richards) ima elastično tijelo, Invisible Woman (Sue Storm) ima sposobnost biti nevidljiva, Human Torch (Johnny Storm) ima sposobnost pretvoriti se u plamen, a The Thing (Ben Grimm) ima sposobnost dizati stotine tona.

Pedro Pascal

Što sve znamo o novom nastavku?

Novi Fantastic Four nastavak potvrđen je još 2019. godine, no od tad do sad se nije znalo puno. Redateljsku palicu će preuzeti Matt Shankman koji je režirao i Marvelovu miniseriju WandaVision. Također je poznat po režiranju epizoda It’s Always Sunny in Philadelphia, dvije epizode Igre prijestolja te jednu epizodu serije The Great. Osim Pedra Pascala, šuška se da će jedinu ženu u četvorki glumiti Vanessa Kirby koju smo gledali u Nemogućoj misiji, Kruni i filmu Pieces of a Woman za kojeg je bila nominirana i za Oscara. Njezinog brata navodno će glumiti Johnny Quinn iz Stranger Thingsa.

Pedro Pascal
Pedro Pascal

Fantastic Four trebao bi izaći 2025. godine, što znači da bi produkcija trebala krenuti već sljedeće. Pedro Pascal ima pune ruke posla. Zvijezda je serija The Last of Us i The Mandalorian čije se sezone snimaju sljedeće godine, a uz to, snima i Ridley Scottov Gladiator 2. Zato je njegovo pridruživanje Marvelu jako upitno, no s obzirom na sve veća šuškanja, vrlo i izgledno.

Foto: Profimedia, IMDb

Učitati još
Zatvori