Ne znate što gledati? Ovo su naše preporuke najboljih TV komedija na streaming platformama
Ne znate što gledati? Ovo su naše preporuke najboljih TV komedija na streaming platformama

Ne znate što gledati? Ovo su naše preporuke najboljih TV komedija na streaming platformama

Dobra TV komedija uvijek nas može oraspoložiti, a srećom njih nije teško pronaći. Sastavili smo listu najboljih koje možete gledati na streaming platformama.

The Bear

Nazivaju je jednom od najboljih serija godine, The Bear možete pogledati na Disney+. Serija je apsolutni hit, a jedva čekamo treću sezonu koja će nam stići sljedeće godine. The Bear prati Carmyja, mladog kuhara koji se iz svijeta vrhunske gastronomije vraća u Chicago kako bi vodio obiteljski sendvič shop nakon bratove smrti. Svakakve stare rane se otkrivaju, obiteljski odnosi se sve više kompliciraju, a prikaz kuhinje ne može biti kaotičniji. Serija ima dosta emotivnih i dramatičnih trenutaka, no savršeno se miješa s humorom zbog čega je osim što je jedna od najboljih serija godine, i jedna od najboljih komedija u zadnje vrijeme.

nove sezone serija

Abbott Elementary

Abbott Elementary nagrađivana je serija koju možete streamati na Disney+. Smještena je u osnovnu školu u zapadnoj Philadelphiji, gdje nema dovoljno sredstava, a osoblju je potrebno veliko strpljenje. Ove 22-minutne epizode pravo su zadovoljstvo jer osoblje uči nekoliko lekcija od kojih je jedna da budu oprezni kraj svoje krajnje neprikladne ravnateljice. Napravljena je kao mockumentary, a humor je na velikoj razini.

najbolje TV komedije

It’s Always Sunny in Philadelphia

Mnogi smatraju It’s Always Sunny in Philadelphia jednom od najboljih TV komedija ikad, a trajala je čak 15 sezona. Prati pet prijatelja s velikim egom i nula ambicije koji se druže u irskom pubu u Philadelphiji. Ako je niste gledali, sigurno ste upoznati s brojnim memeovima koji su proizašli iz te serije. Serija je odlična, a tome pridonose glumci poput Charlieja Dayja, Dannyja DeVita i Roba McElhennyja. Pogledajte je na Disney+.

najbolje TV komedije

The Golden Girls

Razlog zašto volimo streaming platforme je što i često imaju odlične starije serije nastale u vrijeme kada se svaki tjedan čekala nova epizoda na televiziji. Sada na Disney+ možete pogledati kultnu seriju The Golden Girls koja se emitirala od 1985. do 1992. godine. Serija predstavlja san svake žene. Da sa svojim prijateljicama žive do kraja života. Dorothy, Blanche, Rose i Sophia četiri su prijateljice i udovice koje žive skupa u Miamiu. Dijele razna iskustva i uživaju u njima unatoč teškim vremenima.

najbolje TV komedije

Brooklyn Nine-Nine

Na Netflixu možete pronaći urnebesnu Brooklyn Nine-Nine koja je pravo rješenje kada želite staviti mozak na pašu. Seriju smo poželjeli pogledati i ponovno nakon nedavne vijesti da nas je napustio jedan od njezinih glavnih glumaca – Andre Braugher koji je glumio kapetana Holta. Brooklyn Nine-Nine prati detektiva Jakea Peraltu (Andy Samberg) i njegove kolege dok nadziru 99. policijsku postaju New Yorka.

najbolje tv komedije

The Office

Na Netflixu možete pogledati jednu od vjerojatno najpoznatijih TV komedija 21. stoljeća – The Office i dostupno je svih devet sezona. Sad već kultna serija, američka verzija britanske uspješnice postala je uspješnija i od originala. The Office prati zaposlenike u firmi papira Dunder Mifflin te njihovog osebujnog direktora Michaela Scotta. Serija je jedna od pionira mockumentary stila, a trebali bi je pogledati svi koji vole dobar i kvalitetan humor.

najbolje TV komedije

Community

Community prati Jeffa (Joel McHale) odvjetnika koji je suspendiran zbog lažiranja diplome i koji je prisiljen upisati se u community college koji je prepun ekscentričnog osoblja i čudnih studenata. Serija je proslavila glumce poput Donalda Glovera (a.k.a. Childish Gambino), Alison Brie i Joela McHalea. Sporedni likovi u seriji su toliko dobri da nekad i zasjene regularnu glumačku postavu. Community možete gledati na Netflixu i urlati od smijeha.

najbolje TV komedije

Master of None

Netflixova originalna serija Master of None često prođe ispod radara kada se priča o odličnim komedijama. Serija prati Deva (Aziz Ansari), Amerikanca indijskog podrijetla, glumca u New Yorku te njegov život i prijatelje. Osim zaista smiješnih scena, Master of None ima i emotivnih scena zbog kojih je samo još više realističnija. Seriju toplo preporučujemo, a kratke epizode prigodne su i za bingeanje.

najbolje TV komedije

Curb Your Enthusiasm

Larry David komičar je koji je poznat kao ko-kreator Seinfelda s Jerryjem Seinfeldom. Nakon ogromnog uspjeha te serije, David je napravio još jednu koja bi se sigurno nalazila u Kući slavnih kada je riječ o TV komedijama. Govorimo o Curb Your Enthusiasm. U njoj David glumi samog sebe koji se upušta u fiktivne situacije sa svojim prijateljima i kompletnim strancima. Serija je nastala prije 23 godine i bila izrazito uspješnja, a mnoge fanove je nedavno i razveselila vijest kako će sljedeće godine doći zadnja, 12. sezona. Curb Your Enthusiasm možete streamati na HBO Maxu.

najbolje tv komedije

Parks and Recreation

Serija slična The Officeu, Parks and Recreation je možda čak i bolja. Također napravljena kao mockumentary, serija prati Ured za parkove i rekreaciju u fiktivnom gradu Pawnee u Indiani. Sve predvodi nadobudna Leslie Knope (izvrsna Amy Poehler) i nekolicina ekscentričnih likova. Sa sedam sezona, Parks and Rec jedna je od rijetkih serija koja je konzistentno bila dobra iz sezone u sezonu. Proslavila je Chrisa Pratta, Aubrey Plazu, Aziza Ansarija, a pojavljuju se i brojni urnebesni sporedni likovi. Seriju pogledajte na HBO Maxu.

najbolje TV komedije

The Rehearsal

Nathan Fielder možda je trenutno najsmješniji čovjek na svijetu. Nakon što je kreirao urnebesnu komediju Nathan for You, prošle godine izbacio je novu seriju – The Rehearsal. Riječ je o jednoj od najoriginalnijih serija koje smo gledali, a dostupna je na HBO Maxu. U njoj, Nathan glumi samog sebe i nudi ljudima priliku da prethodno vježbaju za stvarne životne situacije. The Rehearsal je savršeno bizarna i smiješna serija koju ne smijete propustiti.

najbolje TV komedije

Veep

Na HBO Maxu možete pogledati i odličnu seriju Veep s Juliom Louis-Dreyfus u glavnoj ulozi. Ona glumi Selinu Meyer, potpredsjednicu Amerike, a u Veepu upoznajemo i njezin tim. Selina je arogantna, sebična i antipatična političarka kojoj je jedini cilj postati predsjednica. Kroz sedam sezona pratimo njezin put do tog cilja, a usput urlamo od smijeha na pošalice, domišljat scenarij i scene koje reflektiraju stvarnost. Veep jednostavno morate pogledati.

najbolje TV komedije

Foto: Profimedia, IMDb

Učitati još
Zatvori