Pedro Pascal jedan je od najtraženijih pojmova ovih dana. Zašto o njemu bruji Internet?
Pedro Pascal jedan je od najtraženijih pojmova ovih dana. Zašto o njemu bruji Internet?

Pedro Pascal jedan je od najtraženijih pojmova ovih dana. Zašto o njemu bruji Internet?

Dojma smo kako je proteklih tjedana gotovo nemoguće stupiti na društvene mreže, a da na njima ne naiđete na lice Pedra Pascala. Čileanskog glumca trenutno pratimo u HBO-ovoj seriji The Last of Us, koja mu je omogućila titulu ‘Internet daddyja’. Da, dobro ste pročitali.

Uloga samohranog oca priskrbila mu je nove horde obožavatelja, a popularni glumac se ne libi priznati kako uživa u medijskom šušuru koji se podigao. Spremno je tako otkrio i kako na dane kada se ne osjeća najbolje rado posjećuje fan stranice, a redovito googla vlastito ime i uživa u thirst trapovima u kojima mu je povjerena glavna uloga.

pedro pascal
the last of us

Uloga koja mu je promijenila karijeru

Pedrova iskrenost samo je pridonijela njegovoj rastućoj popularnosti. I dok je za velik dio svijeta hype oko Pedra Pascala svojevrsno iznenađenje, istinski obožavatelji će spremno kazati kako je ovakav rasplet priče očekivan te ih raduju što je i 47-godišnjeg glumac dočekao “svojih 5 minuta” u centru pažnje.

Prethodno smo ga imali priliku gledati kao Oberyna Martella u četvrtoj sezoni Igre prijestolja. Sedam epizoda bilo je dovoljno da se u njega “zaljubi” i kritika i publika. Za razliku od antiklimatskog završetka princa Oberyna, ova je uloga revolucionirala Pedrovu karijeru.

Ovo je njegova godina

Uslijedila je potom i zapažena uloga u hit seriji Narcos, a kulminacija je zasigurno glavna uloga koja mu je povjerena u Star Wars seriji The Mandalorian. Treća sezona na male ekrane trebala bi stići kasnije ove godine.

Pedra smo nedavno imati priliku vidjeti i na velikim ekranima zahvaljujući ulozi koju je ostvario u akcijskoj komediji The Unbearable Weight of Massive Talent, u kojoj se pojavljuje uz Nicolasa Cagea.

Novi miljenik Hollywooda

Pred njime su i tri nova filmska projekta, uključujući i vestern Strange Way of Life koji je režirao proslavljeni redatelj Pedro Almodóvar, a u kojem mu je filmski partner Ethan Hawke. Ne čudi što su mnogi ovu godinu, zahvaljujući njegovim angažmanima, prozvali i godinom Pedra Pascala.

Foto: Profimedia, IMDb

Učitati još
Zatvori