Najbolje streetstyle fotografije s Tjedna mode u Milanu
Najbolje streetstyle fotografije s Tjedna mode u Milanu

Najbolje streetstyle fotografije s
Tjedna mode u Milanu

Tjedan mode je najvažniji događaj za modnu scenu i iako ga pratimo u svim gradovima, moramo priznati kako onaj milanski ima posebno mjesto. Naime, talijanska metropola se za vrijeme Tjedna mode pretvara u modnu ‘meku’ u koju dolazi svi važni ljudi iz tog miljea. Svjedočimo nekim od najboljih revija i brendova koje obožavamo, ali posebno bismo istaknuli streetstyle koji i ovaj put nije razočarao.

Streetstyle outfiti koji će obilježiti novu sezonu

Trendovi se brzo mijenjaju, a prvo mjesto na kojem možemo vidjeti što nas čeka iduće sezone je upravo Tjedan mode. Modni ‘šušur’, gužva, puni kafići i barovi su obilježili posljednje dane u Milanu, a najnovije kreacije s nadolazećim trendova gledamo upravo na ulicama. U tom smislu možemo zaključiti kako će traper definitivno obilježiti jesen, a kožni komadi mu stoje uz bok. Traper na traper, patchwork traper i oversized modeli su nam najviše ‘upali u oko’. Traperice niskog struka su se ponovno vratile u modu, a kada ih iskombinirate sa sportskim naočalama, imate look kao posljednji modni trend.

Milanski Tjedan mode je bio u znaku najboljih modni kuća, a posebna novost je Diesel revija koja je bila otvorena za publiku, po želji kreativnog direktora Glenn Martensa. Fendi, Roberto Cavalli, Prada, Dolce & Gabbana, Gucci, Bottega Veneta samo su neke od modnih kuća čije nove kreacije smo imali priliku vidjeti. No, najzanimljiviji dio je svakako na ulicama Milana gdje se odvijala prava modna poslastica. Upravo zbog toga izdvajamo najbolje lookove s ulica Milana i paralelno slažemo kombinacije koje ćemo i sami nositi ove jeseni.

Najjednostavniji recept za stylish kombinaciju su metalizirane čizme, traper, korzet i bomber jakna. No, ako ste pak vjerni nešto jednostavnijim krojevima s dobrim poslovnim odijelom nećete pogriješiti. Kaubojske čizme ili chunky model, svejedno je, važno je samo da se dobro osjećate u vlastitoj koži i igrate modom na pravi način.

Foto: IMAX

Učitati još
Zatvori