7 savršenih: Metalizirani komadi
7 savršenih: Metalizirani komadi

7 savršenih: Metalizirani komadi

Ove jeseni došli su nam brojni trendovi, a koje ćemo nositi ovisi o nama samima. Možemo zaključiti kako je jesen u znaku boja i uzoraka i hrabrih kombinacija koje ćemo slojevito slagati. Završetak ljeta uvijek ima tužan prizvuk zbog godišnjih odmora i ostalog, no jesen nam je draga upravo zbog modne svježine koju nudi. Napokon možemo slagati slojevite kombinacije, uložiti u omiljene komade i biti dotjerani za ured i gradske kave. Trend koji je posebno upečatljiv za ovu jesen su srebrni metalizirani komadi. Bilo da je riječ o cipelama ili modnim dodacima, metalizirani dodaci imaju posebno mjesto u našoj garderobi.

IT komadi za podići jesenske outfite

Metalizirani komadi su preplavili streetstyle scenu. Osobito bismo istaknuli modnu kuću Prada, kao nositeljicu ovog trenda u vidu mini torbica. Osim toga, ove jeseni su u modi kaubojske čizme i baloneri, a možemo pronaći obje verzije u metaliziranom ruhu. Koje komade ćete odabrati, ostaje na vama, no ako pak na ispravan način želite osvježiti jesenske outfite, predlažemo statement metalizirani komad.

Zara u ponudi ima razne metalizirane komade, od kojih bismo posebno izdvojili mini torbice kao IT dodatak. No, za one hrabre koji žele zablistati na pravi način, predlažemo kaubojske metalizirane čizme. Ove IT komade možete nositi na razne načine i slagati u kreativne outfite.

Metalizirane čizme predlažemo nositi na uske traperice i oversized bijelu košulju, dok metaliziranu mini torbicu predlažemo nositi na večernje kombinacije kako biste zablistali na pravi način. Modni detalji su najvažnija stavka svakog dobrog outfita i oni čine razliku. Pomoću njih možete osvježiti kombinaciju i učiniti je neprepoznatljivom. Koji god komad odabrali, nećete pogriješiti jer je riječ o trendu koji je idealan odabir kada ne znate što odabrati.

Osim toga, poslovne kombinacije su često monotone i nemamo ideje kako ih učiniti razigranima, a za to su idealni ovakvi komadi. U nastavku izdvajamo 7 savršenih metaliziranih komada.

BALENCIAGA
mango
MONCLER GENIUS
MONCLER
zara
zara
zara

Foto: Instagram, Zara, Mytheresa, Mango

Učitati još
Zatvori