Bomber jakna iz Zara limitirane kolekcije nam je predmet žudnje
Bomber jakna iz Zara limitirane kolekcije nam je predmet žudnje

Bomber jakna iz Zara limitirane
kolekcije nam je predmet žudnje

Kada govorimo o modi i modnim trendovima, možemo zaključiti kako se brzo mijenjaju. S obzirom na to kako živimo brzim tempom, istovremeno i svjedočimo brzim dolaskom modnih noviteta. Posljednje vrijeme novi trendovi su zapravo stari, vratila se retro estetika i komadi koje smo nosili devedesetih. U to vrijeme utjecaj na modu je imala pop kultura, a neki odjevni predmeti su biti kultni. Ove jeseni nosimo mnoge retro komade, a onaj koji nam se posebno sviđa je bomber jakna.

Bomber jakna kao IT jesenski komad

Riječ je o jakni specifičnog kroja, koja je iz premostila jaz između civilne i vojne odjeće i postala modni komad. Iako je na početku imala isključivo vojne konotacije, dolaskom u Hollywood i prikazom u filmovima poput Top Guna postala je modni detalj koji podiže svaku dobru kombinaciju. Vezala se uz razne subkulture i doživljavala periode veće i manje popularnosti, no svejedno nikada nije potpuno izašla iz mode. Visoka modna kuća i neki od najprestižnijih dizajnera poput Raf Simonsa ovu su jaknu donijeli na modne piste i tako joj vratili staru slavu. Danas je prisutna u gotovo svim high street brendovima i dio je ulične jesenske mode.

Osvježite jesenske kombinacije uz prave detalje

Kako biste na kraju dana bili zadovoljni vlastitim kombinacija, potrebno ih je osvježiti odabranim detaljima. Bomber jakna je upadljiv komad koji sam za sebe postojeći outfit čini drugačijim. Klasičnoj kombinaciji udahnut će dječačku notu i učiniti je razigranom. Stoga, ako želite osvježiti jesenske poslovne kombinacije, ovaj komad je idealan za to. Naš favorit je oversized bomber jakne iz Zare, koja je došla u novoj jesenskoj limitiranoj kolekciji. Budući da je jesen u znaku slojevitih kombinacija, možemo je zamisliti na traperice i oversized bijele košulje. Završni match ovakve kombinacije mogu biti kaubojske čizme i mini torbica.

zara
zara
zara

Foto: Instagram, Zara

Učitati još
Zatvori