Nova Zara kolekcija čizama je savršena: Izdvajamo 20 trendi modela
Nova Zara kolekcija čizama je savršena: Izdvajamo 20 trendi modela

Nova Zara kolekcija čizama je savršena:
Izdvajamo 20 trendi modela

Iako nam ljeto još traje i nalazimo se u ljetnoj garderobi, brendovi su dobili jesenske kolekcije, a mi se ne možemo odlučiti što nam se više sviđa. Pripremamo se na slojevite i kreativne kombinacije koje ćemo ove jeseni slagati. Modni naglasak je na uzorcima, bojama i color blocking kombinacijama, a kako ćete to sve složiti, ostaje na vama. Kada govorimo o obući za jesen i zimu, posebno bismo istaknuli čizme. Ove jeseni u modi su kaubojske čizme, platforme i čizme do koljena. Ne znamo koji model nam se više sviđa, a Zara u novoj kolekciji ima apsolutno sve trendi čizme.

Zara trendi čizme kao stvorene za jesenske dane

Čizme su vrsta obuće koju možemo nositi dugo i kombinirati na razne outfite. Iako je još ljeto, potrebno je na vrijeme uložiti u omiljene modele. Moda se brzo mijenja, ali kada govorimo o čizmama možemo primijetiti kako su se zapravo vratili svi trendovi koji su se nosili 2000-ih godina. Posebno bismo istaknuli trend kaubojskih čizama koji će dominirati ovom sezonom. Osim kaubojskih čizama, posebno bismo istaknuli čizme na platformu kao i model čizama do koljena i preko koljena. Ovisno o tome trebaju li vam casual čizme ili pak one za večernji izlazak, u novoj Zara kolekciji možete pronaći omiljeni model.

Kada govorimo o bojama, s crnom nema greške, no možemo primijetiti kako su u trendu i boja konjaka ali i bijela. Bijele čizme nam je teško zamisliti na zimske outfite, no ako se ispravno poigrate modom, možete stvoriti cool kombinacije koje će biti drugačije. Što god odabrali, nećete pogriješiti, a mi vam u nastavku donosimo 20 trendi modela čizama iz nove Zara kolekcije koje ćete obožavati nositi ove jeseni i zime. Prepustite mašti na volju i budite kreativni jer je naglasak na hrabrim kombinacijama u kojima ćete biti primijećeni.

zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara

Foto: Instagram, Zara

Učitati još
Zatvori