Poslovna odijela: Najljepši komadi i primjeri kako ih ove jeseni kombinirati
Poslovna odijela: Najljepši komadi i primjeri kako ih ove jeseni kombinirati

Poslovna odijela: Najljepši komadi i primjeri
kako ih ove jeseni kombinirati

Polako izlazimo iz ljetnog godišnjeg doba i ulazimo u jesen. Jesen nam sa sobom donosi hrpu modnih noviteta i trendova, a mi se ne možemo odlučiti što nam se više sviđa. Ova jesen je u znaku boja i uzoraka, a vibrantne kombinacije su must have. No, s obzirom na to da se vraćamo u urede i na posao, potrebno je imati sigurne kombinacije koje su nam adut kada ne znamo što odjenuti. Komad, s kojim nikada nema greške i koji je vječni pogodak je poslovno odijelo.

Poslovna odijela koja možete nositi od jutra do večeri

Poslovno odijelo za jesen je komad koji morate imati u garderobi. Kao komplet će odlično funkcionirati i podignuti svaku kombinaciju. Osim toga, možete nositi odvojeno hlače i blejzer i tako imati komade koji su funkcionalni. Kada biramo žensko odijelo, u ponudi su uska i strukirana i oversized odijela, ovisno o onome što preferirate. Predlažemo ih kombinirati na tenisice i tako stvoriti casual kombinaciju u kojoj možete ići na gradsku kavu ili na sastanak.

Ako pak želite stvoriti večernju kombinaciju, predlažemo je nositi na loaferice ili čizme. Ove godine je u modi koža pa u tom smislu možete uzeti i kožno odijelo.

Za poslovne kombinacije predlažemo neutralne boje jer ih možete nositi često i kombinirati na razne kombinacije. Iako smo svjedoci brojnih trendova, ponekad je poželjno uložiti u klasičan komad s kojim ćete dugoročno biti zadovoljni i moći ga dugo nositi.

U nastavku vam donosimo inspiraciju kako nositi poslovna odijela na casual stil i najljepše komade za ovu jesen. S obzirom na to kako se ljeto bliži kraju, dočekajte jesen u stylish kombinacijama. Jesen je u znaku odvažnih komada pa stoga budite hrabri i poigrajte se modom na pravi način. Na kraju dana je najvažnije da se sami dobro osjećate u vlastitim kombinacijama.

CHLOÉ
cos
cos
cos
cos
DODO BAR OR
ETRO
ISABEL MARANT
KHAITE
massimo dutti
massimo dutti
massimo dutti
massimo dutti
massimo dutti
mona
mona
mona
mona
the frankie shop
the frenkie shop
the frenkie shop
the frenkie shop
VERONICA BEARD
zara
zara
zara
zara

Foto: Instagram, Zara, COS, Mytheresa, MONA, The Frankie shop

Učitati još
Zatvori