Sve za jesen i zimu: Mid-season sale omiljenih high street brendova koja jedva čekamo
Sve za jesen i zimu: Mid-season sale omiljenih high street brendova koja jedva čekamo

Sve za jesen i zimu: Mid-season sale omiljenih high street brendova koja jedva čekamo

Nostalgija za ljetom najbolje se liječi shoppingom. Srećom, mid-season sale omiljenih brendova kao što su Arket i & Other Stories su najavljena, a mi ih s nestrpljenjem očekujemo. Jesenski komadi poput bezvremenskog balonera, para kožnih čizama do koljena, pletenih haljina i sakoa ključni su dijelovi jesenskog ormara koje će učiniti sezonsku promjenu učiniti lakšom. Također, postoji li bolji način za proslavu kraja jedne sezone od kupovine za sljedeću?

Snalaženje na vašim omiljenim web-mjestima može biti zbunjujuće, ali tu smo mi da vam olakšamo. Izdvojili smo sjajne komade koji nude i funkcionalnost i stil. Vrlo se lako kombiniraju s obućom i modnim dodacima po vašem izboru.

Komade za jesen i zimu ulovite na mid-season sniženju

Uz modele poput t-shirta i traperica koji se u našem ormaru nalaze tijekom cijele godine, bez obzira na sezonu i trendove, vjerujemo da će mid-season sale donijeti i prve zimske komade po sniženim cijenama. Sniženje zimskih komada prije samog početka sezone mnogima će se na prvu učiniti neobičnim, no s obzirom na činjenicu da su prvi jesenski komadi na police popularnih modnih dućana stigli već početkom godine i s obzirom na brzi tempo koji posljednjih godina nameće modni svijet, a koji svakih nekoliko tjedana na police popularnih modnih trgovina, sredina rujna istaknula se kao savršeno vrijeme za prve jesenske popuste.

Naši favoriti

Sezonu jesenskih mid-season sniženja ove godine otvaraju high street brendovi u čijoj sće se raskošnoj ponudi istaknuti odjevni komadi i modni dodaci po cijenama pristupačnijima no ikad. Također, na web stranicama možete se predbilježiti za ekskluzivni pristup i 10% popusta. Međusezonska sniženja razlog su zbog kojeg je sada savršeno vrijeme za zavirite u svoju garderobu za nadolazeću sezonu i na sniženjima pronađe sve one ključne modele koji vam još uvijek nedostaju.

U nastavku smo izdvojili neke od naših favorita za jesensku, ali i zimsku sezonu u koje se itekako isplati uložiti.

Arket

kaput
pletena haljina
kardigan
traper košulja
dolčevita
top
sako
suknja
suknja
poslovne hlače
traperice
balerinke
torba

& Other Stories

 

kaput
jakna
sako
haljina
bluza
top
džemper
hlače
traperice
haljina
haljina
haljina
torba
čizme

Foto: Instagram (@veneti.a), Arket, & Other Stories

Učitati još
Zatvori