Back to Business: Pletene haljine koje ćemo nositi ove jeseni
Back to Business: Pletene haljine koje ćemo nositi ove jeseni

Back to Business: Pletene haljine koje
ćemo nositi ove jeseni

Iako smo mislima i kalendarski  još uvijek u ljetu, modni svijet zakoračio je u uzbudljivu jesensku sezonu. Svaka nova sezona donosi i nove modne favorite kojima osvježimo garderobu. Budući da se polako bliži malo hladnije vrijeme, najčešće su nam prvi izbor pletivo i baloner, gležnjače i odjevni komadi od kože. I dok će najtopliji komadi ipak pričekati one puno hladnije jesenske dane, početak sezone donosi suptilniju promjenu u našem ormaru. Uz baggy traperice i košulje, kožnu jaknu ili baloner, jesen u naše ormare vraća jedan svestrani komad koji će transformirati naš svakodnevni look.

Svestrana haljina kao idealan modni komad

Ovo ljeto obilježilo je nekoliko omiljenih modnih komada koje smo uklopili u naše ljetne kombinacije, a koji iz naših ormara neće izaći ni tijekom jeseni. Ovo ljeto među našim su se favoritima svakako istaknule pletene haljine koje smo kombinirale s cipelama na potpeticu, Birkenstock natikačama ili patikama. Iako ćemo većinu omiljenih ljetnih komada uskoro pospremiti, pletene haljine će ove jeseni pronaći svoje stalno mjesto u našem ormaru.

Svestrana haljina još jednom će osvojiti sezonu kao odabir koji ne samo da spaja klasično i urbano, već imamo gotovu i cijelu kombinaciju sa samo jednim komadom. Za dnevne obaveze, poslovne sastanke ili after-work druženja – elegantne, udobne i ženstvene haljine od finog pletiva donose savršeni spoj topline i elegancije.

Trendi pletene haljine za posao koje ćemo nositi ove jeseni

Osim za ležerne ili svečane prilike, pletene haljine će u jesenskoj sezoni svoje mjesto pronaći i unutar poslovne garderobe. Od klasične crne haljine do urbanog izdanja svestrane poslovne haljine, poslovni look nikada nije izgledao bolje.

Bilo da je riječ o onim midi-dužine, mini-haljinama ili maxi-varijantama, lako ju možete kombinirati uz blazer, košulju, baloner i tenisice, kaput i gležnjače ili čizme s block potpeticom i kožnu jaknu. Haljine će odlično izgledati kao ležerni komad s daškom romantike, kao i elegantan ili poslovni look.

Pregled najpoželjnijih modela pletenih haljina jesenske sezone donosimo u nastavku.

Učitati još
Zatvori