Pronašli smo dobre high street kopije dizajnerskih parfema, a nije riječ o Zari
Pronašli smo dobre high street kopije dizajnerskih parfema, a nije riječ o Zari

Pronašli smo dobre high street kopije dizajnerskih parfema, a nije riječ o Zari

Neki parfemi imaju sposobnost evociranja uspomena i lijepih trenutaka. I to ne samo oni luksuzni mirisi zbog kojih morate isprazniti novčanik ili ignorirati bankovne izvode, nego i oni povoljnijih cijena.  Postoji nešto posebno u štednji za kupnju tog dizajnerskog parfema za kojim ste žudjeli i uz čiju pomoć se osjećate kao milijun dolara svaki put kad ga nosite. Ipak, u današnje vrijeme stvarno ne morate potrošiti bogatstvo da biste mirisali moćno i skupocjeno. Zapravo, postoje određeni mirisi high street brendova koji savršeno pariraju vrhunskim parfemima.

Byredo i Tom Ford u pristupačnim verzijama

Svi znamo da ne možete pogriješiti sa Zarinim verzijama popularnih parfema. No, jeste li znali da H&M-ov sestrinski brend & Other Stories također nudi niz pristupačnih mirisa koji mirišu jednako dobro kao kultni klasici kao što su Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 i Byredo Gypsy Water? Potraga za vašim signature mirisom ne mora biti zabavna samo za vaš nos. To također može biti sjajna prilika da zaronite duboko u svijet pristupačnih parfema.

& Other Stories duplići

& Other Stories brend oduševljava svojim modnim komadima, a ispod radara prošla nam je beauty sekcija brenda. Šik pakiranje, pristupačan raspon cijena i postojanost svakog mirisa krasi recenzije & Other Stories parfema. Mnogi tvrde da neki od najpopularnijih parfema mirišu baš poput dizajnerskih alternativa. Dakle, ako želite stvoriti svoju vlastitu kolekciju mirisa bez trošenja novca, u nastavku donosimo najbolje & Other Stories parfemske dupliće koje možete dodati u svoju košaricu.

Foto: Instagram (@sophiaaberg), & Other Stories

Učitati još
Zatvori