Zbog nove H&M kolekcije jedva čekamo pobjeći na more ili otputovati u Italiju
Zbog nove H&M kolekcije jedva čekamo pobjeći na more ili otputovati u Italiju

Zbog nove H&M kolekcije jedva čekamo pobjeći na more ili otputovati u Italiju

Nakon što su nas svi putevi odveli u Rim i provedenih 24 sata u Milanu, shvatili smo da je geografska štikla pridobila epitet jedne od naših omiljenih destinacija. Početkom ljetne sezone odlučili smo da ćemo ovog puta ženstvenim siluetama, veselim printevima i sunčanom raspoloženju dozvoliti da preuzmu primat.

Ovu lepršavu sagu pronašli smo u okviru nove kolekcije jedne od omiljenih high-street brendova. Švedski brend H&M svoju inspiraciju pronašao je u nešto sunčanijoj Italiji. Kao muzu H&M Studio Resort capsule kolekcije brend istaknuo je sanjive talijanske palete, venecijansko staklo i čarobne grote na školjkama. Uz pozivnicu za stylish bijeg u Italiju, H&M zanosnim krojevima prenio je stanje uma i odijevanja nalik onom na odmoru.

Pakirajte svoje H&M Studio Resort capsule komade, s obzirom na to da nas famozni brend ovog puta vodi na nezaboravno (modno) putovanje. Cijelu Resort kolekciju možete pogledati na službenoj stranici i kupovati već danas. Požurite jer će se ovako odoljivi ljetni komadi rasprodati brzinom svjetlosti.

Glavna riječ urednice (dizajnerice)

Kako bi bolje razumjeli samu tematiku nove H&M Studio Resort capsule kolekcije, odgovore na sva pitanja pronašli smo unutar samog tima. Vrijedno su radili na spomenutoj kolekciji. Ann-Sofie Johansson je direktorica dizajna ženske odjeće i kreativna savjetnica H&M brenda. Ona je poentirala da H&M Studio Resort capsule kolekcija ima hrabar duh s kreativnošću i pažnjom usmjerenim na detalje, dodajući intrigantnost i dubinu svakom komadu. Spomenutom kolekcijom H&M kreirao je glamurozne, ali opuštene stilove za sve prilike, i za svaki tip osobnosti, bez mnogo truda.

Očarani samim dizajnom i printevima koji će zasigurno obilježiti predstojeću sezonu, interesiralo nas je gdje je Angelica Grimborg, dizajnerica kolekcije za H&M Studio, pronašla svoju inspiraciju. Umjetnica je poentirala da kolekcija, dizajnirana za opušteni bijeg na more ima neformalnu, ženstvenu čar, s univerzalnim komadima koji vas lako vode od izlaska sunca pored bazena do kasnih večernjih zabava. S tim u vezi, pored ovakvih najava znali smo da nas čeka mnoštvo glamuroznih pak praktičnih noviteta koji će predstavljati idealne suputnike u svim ljetnim avanturama.

Bijeg na more (uz naše ultimativne favorite)

Ključni komadi su smjeli i sanjivi. Šarena haljina s V izrezom i oversized odijelo u boji meda izdvajaju se za večernji izlazak. Bijeli, nabrani dvodijelni komad koji čine suknja s valovitim rubom i bluza s otvorenim ramenima ohrabruje smjelost. Crni kaftan s resama do gležnjeva može se nositi preko cijelog dana. Tako i set od štampane svile koji se sastoji od košulje i šorca, i heklani i kupaći kostimi s printom. Modni dodaci proširuju maksimalističko raspoloženje. S gustom teksturom zlatnih kožnih sandala i odgovarajućom malom torbicom, uz skulpturalni i nakit od perli. U paleti zalaska sunca od narančaste, medeno-žute i boje pistacija s bogatim vezom i upadljivim printevima, haljine za golden hour fantastično idu uz jednostavan stil za plažu.

Biramo kvalitetu (i održivost)

Bogate teksture susreću se s tkaninama premium kvaliteta s organskom svilom i pamukom, recikliranim poliesterom, viskozom Lenzing EcoVero™ i Tencel™ liocelom koji su dio kolekcije. Pored toga, nekoliko komada nakita napravljeno je od recikliranog mesinga.

H&M Studio Resort capsule kolekcija dostupna je već danas na Internet stranici hm.com. Požurite i osigurajte svoje ultimativne ljetne komade.

*Članak je preuzet s portala Journal.rs

Foto: H&M

Učitati još
Zatvori