Planirate putovanje koje uključuje puno hodanja? Ovo su najudobniji modeli tenisica
Planirate putovanje koje uključuje puno hodanja? Ovo su najudobniji modeli tenisica

Planirate putovanje koje uključuje puno hodanja? Ovo su najudobniji modeli tenisica

Carrie Bradshaw je izjavila – men I may not know, but shoes – shoes I do know. Ne možemo reći da se ne slažemo s njenom izjavom. Naposljetku, naš posao je da poznajemo i dijelimo trendove kada je (između ostalog) moda u pitanju. U potrazi za savršenim parom obuće smo gotovo uvijek. Ipak, nepravedno zapostavljena kategorija obuće je ona koju rangiramo po udobnosti. O udobnosti obuće posebno razmišljamo kada se pripremamo za put. Naravno, tada se očekuje puno koraka, te je pakiranje udobne obuće neophodno. Nedavno, otkrili smo da su Camper balerinke među najudobnijima na tržištu. Sada fokus stavljamo na tenisice.

Comfy & chic

U našem skrolanju po TikToku otkrili smo da postoji nekoliko modela tenisica koje se izdvajaju zbog svoje udobnosti. Popularni brend New Balance može se pohvaliti  činjenicoma da je, po mišljenju mnogih, na vrhu kada je udobnost u pitanju. Tu su i ponovo popularne Nike Cortez tenisice, ali i retro Reebok model.

Osim udobnosti, modeli koje izdvajamo uklapaju se i u trenutne trendove, ali i chic estetiku. Većinom u bijeloj i bež nijansi, ove tenisice uklopit će se uz brojne outfite, što je također ključno kada je pakiranje u pitanju. Ovi modeli su isprobani i provjereni. Happy shopping!

*Tekst je preuzet s portala Journal.rs

Foto: New Blanace, Nike, adidas, Keindl Sport, Zalando, Answear, Instagram (@lindseystackhouse_, @iamcharlotteolivia, @laurenladnier, @lucypage_)

Učitati još
Zatvori