U H&M beauty ponudi pronašli smo nijansu rumenila vrlo sličnu jednoj od najprodavanijih Rare Beauty
U H&M beauty ponudi pronašli smo nijansu rumenila vrlo sličnu jednoj od najprodavanijih Rare Beauty

U H&M beauty ponudi pronašli smo nijansu rumenila vrlo sličnu jednoj od najprodavanijih Rare Beauty

Na stalno rastućem tržištu, pronalaženje savršenog proizvoda koji odgovara vašoj vrsti i tonu kože nije jednostavan podvig, pogotovo kada su u pitanju šminka i skincare. Jednom kada ga otkrijete, teško je pustiti, čak i ako njegova cijena nije baš mala. No, tu u pomoć priskaču dupesi odnosno zamjene ili duplići za proizvode većeg cjenovnog ranga. Rare Beauty Soft Pinch Liquid Blush možda je i najviralniji proizvod posljednjih nekoliko sezona, a nijansa Believe jedna je od onih koje možete nositi u svim prigodama.

Rare Beauty Soft Pinch Liquid Blush

Ovo tekuće rumenilo ima prozračnu i laganu formulu koja se stapa s kožom, a vrlo je pigmentirana i traje cijeli dan. Upravo je pigmentiranost jedna od glavnih prednosti ovog rumenila jer vam je potrebna vrlo mala količina proizvoda za predivnu boju na licu. Također, vrlo se lako nanosi preko tekućih, ali i praškastih proizvoda i neće razmazati makeup s lica.

Naravno, nije dugo trebalo da drogerijski brendovi izbace svoje verzije ovog viralnog proizvoda, a mi smo pronašli gotovo identičnu nijansu u neočekivanom proizvodu –  Blusher sticku za obraze, usne i oči omiljenog high street brenda H&M.

Rare Beauty Soft Pinch Liquid Blush Believe vs. H&M Blusher stick za obraze, usne i oči Sweet Dahlia

S ovim multifunkcionalnim stickom za obraze, usne i oči vrlo jednostavno dolazite do savršenog makeupa. H&M rumenilo možete lagano utapkati na kožu vrhovima prstiju ili kistom. Možete upotrijebiti malu količinu ove meke, baršunaste formule za suptilan nagovještaj boje ili je možete nadograditi za odvažniji izgled.

H&M Blusher stick for cheeks, lips and eyes

Dostupnost i cijena

Cijena Rare Beauty tekućeg rumenila je 29 eura, a možete ga naručiti putem njihove web stranice ili na određenim stranim beauty web shopovima. H&M rumenilo možete kupiti na službenoj web stranici po cijeni od 9,99 eura ili u H&M trgovinama.

Foto: Instagram (@rarebeauty)

Učitati još
Zatvori