Izdvojili smo 4 nerazvikane miniserije koje možete pogledati i u jednom danu
Izdvojili smo 4 nerazvikane miniserije koje možete pogledati i u jednom danu

Izdvojili smo 4 nerazvikane miniserije koje
možete pogledati i u jednom danu

Miniserije su nam neke od najdražih načina razbibrige. Od mystery kriminalističkih do biografskih, neke od najboljih serija uopće su one od jednu sezonu. Najlakše ih je i pogledati u jednom danu i ne misliti se o tome kada stiže sljedeća sezona. One najpoznatije već smo pogledali, a sada smo izdvojili četiri nerazvikane miniserije.

nerazvikane miniserije

Mrs. America

Biografska drama Mrs. America s Cate Blanchett u glavnoj ulozi prati konzervativnu aktivisticu Phyllis Schlafly koja neočekivano uđe u borbu s feminističkim pokretom u Americi 1970-ih godina. Miniseriju toliko dobrom čini njezina glumačka postava. Osim Blanchett, glume i Rose Byrne, Elizabeth Banks, Uzo Aduba, Sarah Paulson i mnogi drugi.

nerazvikane miniserije

Under the Banner of Heaven

Odlična miniserija Under the Banner of Heaven zaslužuje da se o njoj puno više priča. Prati pobožnog detektiva (Andrew Garfield) čija je vjera stavljena na kušnju dok istražuje brutalno ubojstvo koje je naizgled povezano s cijenjenom obitelji fundamentalističkih mormona iz Utaha i njihovim nepovjerenjem u vladu. Osim Garfielda, glume i Daisy Edgar-Jones, Sam Worthington i Wyatt Russell.

Dear Child

Njemačka miniserija na Netflixu, Dear Child prati čudan slučaj. Nakon što misteriozna žena pobjedne iz mučnog zatočeništva, upućuje istražitelje na mračnu istinu iza neriješenog slučaja nestanka prije 13 godina. Je li žena doista ona koju godinama traže i tko je mala djevojčica koja je došla s njom? Dear Child odlično kroz šest epizoda raspetljava slučaj.

nerazvikane miniserije

I May Destroy You

HBO-ova miniserija I May Destroy You realističan je prikaz seksualnog napada. Prati Arabellu te njezin život u Londonu, kao i pitanje seksualnog pristanka u suvremenom životu i kako, u novim trendovima izlazaka i veza, pravimo razliku između oslobađanja i izrabljivanja. Seriju je napisala Michaela Coen prema vlastitom iskustvu, a glumi i glavnog lika.

nerazvikane miniserije

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori