Bella Hadid trenutno promovira svoj novi brend, ali što zaista mislimo o njenim outfitima?
Bella Hadid trenutno promovira svoj novi brend, ali što zaista mislimo o njenim outfitima?

Bella Hadid trenutno promovira svoj novi brend, ali što zaista mislimo o njenim outfitima?

Bella je jedna od onih djevojaka koje mogu nositi što god žele i izgledat će senzacionalno. Za razliku od njene starije sestre Gigi, Bella se voli igrati s modom i kombiniranjem odjevnih komada. Gigi je, budimo realni, ipak malo dosadnija. Skoro cijelu 2023. godinu Bella je nestala s javne scene, no ipak smo ju povremeno mogli “uhvatiti” u Texasu (također u vrlo cool izdanjima cowgirl estetike). Krajem travnja krenula je promovirati svoj novi beauty brend Orebella koji nudi bezalkoholne dvofazne parfeme. Parfemi dolaze u tri mirisa: Salted Muse, Window2Soul i Blooming Fire.

No, ovog puta u fokusu neće biti Bella Hadid i brend Orebella, već samo Bella Hadid, odnosno njeni outfiti koje je nosila u svrhu promoviranja brenda u New Yorku. Spoiler alert: Capri hlače se vraćaju.

bellahadid
parfemi

It’s ugly, until Bella decides it’s not

Promocija Orebelle je krenula s gostovanjem u TV showu Drew Barrymore, a za tu priliku Bella je izabrala talijanski brend Ferragamo, preciznije, kolekciju Proljeće/ljeto 2024. Ali, stvarno? Capri hlače? Mogli smo to i preskočiti. Naravno da Bella (sa svojih 175 centimetara visine i manekenskom linijom) uspije postići effortlessly cool efekt, no većina ljudi ne izgleda kao Bella.

Stoga, predlažem da se pretvaramo kao da se ovaj outfit nije dogodio. Za boljitak našeg društva i unutarnjeg mira.

bella hadid
Ferragamo S24 015
Ferragamo, proljeće/ljeto 2024

Poznata je činjenica da Bella voli lagane, prozračne i boho stvari, nerijetko s nekim uzorcima, pa čak je u nekom love-hate odnosu s maksimalizmom. Tako da je ovaj izbor haljine potpuno očekivan. I jasno je da outfiti moraju pratiti nišu brenda i onoga što plasira u javnost. I u pitanju je vintage YSL! Ali, da sve ovo stavimo sa strane – malo podsjeća na nešto što bi izvukli iz bakinog ormara. Sigurna sam da svatko od vas ima barem jednu fotku svoje majke ili bake u sakou sa šišmiš rukavima. Da se referiram na naslov, It’s ugly, until Bella decides it’s not.

bella hadid ysl vintage

Nakon vintage YSL-a, uslijedio je vintage Dior

Da Bella nije Bella Hadid, sigurna sam da bi joj Vestiaire Collective bila najdraža aplikacija. Veliki je obožavatelj vintage komada, i na njenu sreću, ima stiliste koji znaju i mogu iskopati ovakve komade. U pitanju je Gallianova haljina iz 2004. godine.

bella hadid vintage dior

Jedno od romantičnijih izdanja je definitivno Rokh haljina. Ovaj outfit bi isto mogli povezati s bakinim ormarom (točnije, kuhinjom), ali s dignutom kosom i chunky zlatnim nakitom, Bella stvarno izgleda predivno. Za sada se strogo drži boho chica i prozračnosti. I djeluje da joj je to i najprirodnije. Ostavljam vam i fotografiju haljine s revije, da dobijete dojam koliko styling utječe na odjevni predmet.

bella hadid rokh
Rokh F24 061
ROKH, jesen/zima 2024

Seksi u Cavalliju, strogo u Gucciju

Nakon boho stila, vrijeme je da Bella malo zapapri situaciju. I za to je odabrala Cavallijevu haljinu, opet vintage. Haljina je bila dodatno stegnuta korzetom, zbog čega je cijeli look dobio taj seksi moment. Sve je zaokružila jačom šminkom (kod prethodna tri looka je imala jako nježan make-up). 10/10 za ovaj look i voljela bih Bellu više viđati u ovakvim izdanjima, a ne u capri hlačama!

De Sarnov Gucci lagano dolazi na ulice. Dobro, ne doslovno, ali barem kada su u pitanju celebritiji. Izgleda da će i ove sezone biti in mini suknje i platforme (?). Bella je sve to upotpunila sa svojim signature dioptrijskim naočalama, koje je isto popularizirala (i koje isto ne stoje svakome). Jedan formalniji look koji volimo vidjeti na Belli.

Bella Hadid i brend Orebella bi mogli visoko kotirati, a mi se veselimo budućim outfitima, a i zanima nas što će Bella obući za Met Galu.

Foto: Profimedia, Orebella, Spotlight/Launchmetrics, Instagram

Učitati još
Zatvori