Bella Hadid lansira vlastiti beauty brend s tri parfema potpuno nove vrste
Bella Hadid lansira vlastiti beauty brend s tri parfema potpuno nove vrste

Bella Hadid lansira vlastiti beauty brend s
tri parfema potpuno nove vrste

Ako već niste znali, Bella Hadid predstavila je svoj novi brend Orebella (aura-bella). Slavna manekenka se nedavno oglasila na Instagramu kako bi svojim obožavateljima dala kratak pogled na nove proizvode brenda, kao i pogled iza kulisa stvaranja brenda.

“5+ godina u izradi. Jedva čekam da vam pokažem sve detalje koje je izradio naš osnivač @bellahadid. Sve će biti otkriveno sutra…” glasio je naslov ispod nedavnih slika objavljenih na Instagram stranici brenda Orebella. Fotografije prikazuju Bellu kako toči formule u bočice te analizira i bilježi razne testere proizvoda.

Nova vrsta parfema

Bella je i na vlastitom Instagramu objavila uvid u lansiranje Orebelle. Fotografije pokazuju manekenku kako marljivo radi dok razvija i stvara svoj dugo očekivani lifestyle brend. O čemu se zapravo radi možete vidjeti na službenoj Orebella web stranici, a naglasak je na first intention skin parfemima.

Kako piše na službenoj web stranici, Orebella parfemi podižu raspoloženje i auru nezaboravnim mješavinama eteričnih ulja za aromaterapiju i finim mirisnim notama. Sve je izrađeno od najkvalitetnijih, odgovorno nabavljenih sastojaka iz cijelog svijeta. Baza parfema ne sadrži alkohol, njeguje kožu, produljuje snagu i dugotrajnost mirisa, pomažući mu da tijekom dana ostane postojan.

Tri mirisa

U ponudi su tri mirisa – Window2Soul, Salted Muse i Blooming Fire.

Za one koji vole više zemljane mirise, obožavat će Salted Muse koji je kombinacija morske soli, stabla masline i cedrovine. A za one koji više naginju cvjetnim notama, Blooming Fire osnažuje osjećaje strasti toplim cvjetnim mirisom monoija, bergamota i pačulija. Window2Soul nudi čistu cvjetnu aromu s naznakama jasmina, ruže i zrna tonke uključenih u mješavinu.

Bellina predanost promicanju zdravih dnevnih rituala pretočena je u obećanje njezinog brenda da će pružiti čiste, sigurne, planetu i ljudima prihvatljive mirise za sve. Orebella ne koristi više od 1300 iritabilnih sastojaka kao što su parabeni, sulfati, ftalati i alkohol u svojim proizvodima.

Foto: Instagram (@bellahadid, @orebella)

Učitati još
Zatvori