Velike torbe koje će se savršeno uklopiti na poslovne kombinacije
Velike torbe koje će se savršeno uklopiti na poslovne kombinacije

Velike torbe koje će se savršeno
uklopiti na poslovne kombinacije

Poslovne kombinacije nam često zadaju poteškoće u smislu kreiranje outfita za svaki radni dan. Da biste sami sebi olakšali posao, potrebno je ulagati u statement komade koje ćete moći kombinirati na sve. Osobito se ovo odnosi na modne detalje koji će svakoj kombinaciji dati ‘ono nešto’.

Najpraktičniji i najvažniji modni detalj svake kombinacije je definitivno torba, a za posao vam je potrebna velika i kvalitetna torba koja je praktična, a istovremeno izgleda stylish. Koje modele velikih torbi ćemo nositi ovo proljeće, možete saznati u nastavku teksta.

Velike torbe – modni detalj idealan za poslovne i dnevne kombinacije

Ne možemo zamisliti dan bez velike i kvalitetne torbe koju nosimo na posao. Potrebno je smjestiti hrpu stvari koje su nam trebaju poput rokovnika, boce vode i ostalih poslovnih detalja. Osim toga, velike torbe su zgodan detalj i za mame koje nose sa sobom potrepštine za djecu.

Od velike torbe imamo očekivanja u vidu praktičnosti, dodatnih džepića, ali želimo da dobro izgleda. Posebno bismo istaknuli model aktovke kao klasik s kojim nema greške, no ako niste ljubitelji strogih poslovnih kombinacija, onda ovaj model ipak nije za vas. U tom smislu predlažemo vrećaste shopper torbe ili ostale modele koji se mogu pronaći u high street trgovinama.

Stylish kombinacije

Velike torbe se lako kombiniraju, a kada govorimo o bojama ovo proljeće nosimo sve. Možete odabrati vibrantan model ili pak metalizirani koji je posljednji modni hit. No, ako želite klasičnu torbu koja vam neće brzo dosaditi, crna i bež se nameću kao idealni odabiri.

Predlažemo ih kombinirati na poslovna odijela, suknje, haljine ali i na trendi kombinacije. Velike torbe možete nositi na posao, u grad ili pak u park s djecom. Sve su to razlozi zbog kojih se isplati uložiti u ovaj komad. Samo za vas smo izdvojili najljepše modele iz high street ponude u raznim varijantama koje će se složiti na većinu outfita.

cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
mango
zara
zara
zara
zara
zara

Foto: Instagram (@yvzux, @michellebentzn, @emelieolson, Zara, COS, Mango.

Učitati još
Zatvori