Pronjuškali smo Instagramom i pronašli 10 poslovnih kombinacija idealnih za zimske dane
Pronjuškali smo Instagramom i pronašli 10 poslovnih kombinacija idealnih za zimske dane

Pronjuškali smo Instagramom i pronašli 10 poslovnih kombinacija idealnih za zimske dane

I dok proljeće i jesen nose najviše mogućnosti kombiniranja te znatno olakšavaju svakodnevne nedoumice po pitanju smišljanja outfita, zima će, kao i ljeto, ipak malo otežati stvari. Niske temperature ograničavaju kreativnost, zahtijevaju slojeve te u konačnici smanjuju dojam elegancije. No pomno biranje kaputa, ženstvenog, elegantnog, ali toplog te dobre čizmice, bit će dio ove formule za savršene poslovne kombinacije.

Olakotna okolnost definitivno je i veliki povratak hlača “na crtu” koje su u velikom broju ispunile police trgovina i savršene su za sve poslovne kombinacije. Malo deblji materijal, uz dodatak vune, recimo, dovoljan je da priča funkcionira u odnosu na svaki model. Hlače širokih nogavica i visokog struka, cigareta kroj, pa čak i balon kroja dobro će se složiti s odgovarajućim parom čizama ili koledžica. Ista je priča i s haljinama i suknjama – odaberete li visoke čizme i guste najlonke, lakše ćete izbjeći hladnoću i nećete kompromitirati svoj stil.

U slučaju tanjeg kaputa, kombinaciju možete spasiti blejzerom koji ćete odjenuti ispod, a pletivo, iako udobno i zapravo casual, može izgledati vrlo stylish ako ga se pametno kombinira.

Za upečatljiv izgled, poigrajte se raskošnijim materijalima ili detaljima. Baršunasti blejzer, koja šljokica ili perlica tu i tamo, podići će look na novu razinu – samo nemojte pretjerati.

U nastavku smo odabrali 10 kombinacija naših omiljenih Instagram djevojaka – inspirirajte se njihovim idejama za sve jesenske i zimske radne dane.

Topli kardigan + maxi vunena suknje

Blejzer + široke traperice

Statement kožni kaput + all black outfit

Pleteni set + koledžice

Cable knit džemper + bijele traperice + biker čizme

Dolčevita + maxi suknja

Elegantna jaknica + traperice + koledžice

Kaput s naglašenim ramenima + kožne hlače

Maxi suknja + blejzer + balerinke

Haljina + dolčevita + gležnjače

Učitati još
Zatvori