Modeli slip haljina koji nikada neće izaći iz mode
Modeli slip haljina koji nikada neće izaći iz mode

Modeli slip haljina koji nikada
neće izaći iz mode

Proljeće je u znaku odvažnih i vibrantnih outfita, a kako ih kreirati ovisi o vašoj garderobi. Osim dnevnih kombinacija koje je potrebno slagati svaki dan, potrebno je uložiti i u nešto glamuroznije komade za svečane događaje koji slijede. Topliji dani mame nam osmijeh na lice, ali i želju za kreiranjem maštovitih kombinacija. Potrebno je uložiti u statement komade pomoću kojih ćemo jednostavno slagati ostatak garderobe.

O proljetnim trendovima smo već pisali, a ove sezone nose se baloneri, traper, kožne jakne i upečatljive boje. Statement komad koji će vam biti baza glamuroznih večernjih i dnevnih outfita je slip haljina, a kakve modele slip haljina možete pronaći u high street i high end ponudi, saznajte u nastavku.

Slip haljine – proljetni i ljetni ‘it’ komad

Slip haljine karakteristične su po tome što fluidno prate liniju tijela i kao takve možete ih kombinirati na sve. Glavni su odabir za svečana događanja u kojima želite potpuno zablistati, a možete ih upotpuniti detaljima u vidu nakita, mini torbica i slingback salonki.

No, ako želite kreirati dnevni look onda predlažemo bijeli t-shirt preko kojeg ćete odjenuti slip haljinu, a završni detalj su tenisice i blejzer. Kada govorimo o poslovnim kombinacijama, onda ove haljine možete kombinirati na dugi kaput i čizme do koljena i tako stvoriti cool poslovnu kombinaciju.

Model haljine koji je uvijek u modi je idealan ulov u novim proljetnim kombinacijama. Ovo proljeće nosimo boje i uzorke i u tom smislu predlažemo slip haljinu u boji koja će osvježiti proljetne kombinacije. S druge strane, ako ste ljubitelji minimalizma, onda predlažemo slip haljinu u neutralnoj nijansi ili pak crnoj koja je klasik s kojim nema greške. Što god odabrali, sigurno smo kako ćete dobro kombinirati, a u nastavku izdvajamo 35 modela slip haljina iz aktualne ponude.

ACNE STUDIOS (mytheresa)
BALMAIN (mytheresa)
Filippa K (zalando)
Forever New (zalando)
GAP (zalando)
GAP (zalando)
JACQUEMUS (mytheresa)
JIL SANDER (mytheresa)
JOSEPH (mytheresa)
JOSEPH (mytheresa)
JOSEPH (mytheresa)
JOSEPH (mytheresa)
mango
mango
mango
MAX MARA (mytheresa)
Missguided (zalando)
MIU MIU
Never Fully Dressed (zalando)
PETAR PETROV
Pieces (zalando)
ROKSANDA (mytheresa)
SAINT LAURENT (mytheresa)
VELVET (mytheresa)
VELVET (mytheresa)
VINCE (Mytheresa)
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara

Foto: Instagram (@pazhalabi, @elaisaya, @iamcharlotteolivia), Zara, Mango, Mytheresa, Zalando.

Učitati još
Zatvori