Najljepša proljetna odijela za kreiranje poslovne garderobe
Najljepša proljetna odijela za kreiranje poslovne garderobe

Najljepša proljetna odijela za
kreiranje poslovne garderobe

Bliži nam se proljeće, a to u modnom smislu znači samo jedno – pomak od slojevitih kombinacija i uskakanje u nešto opuštenije outfite. Proljeće nam je omiljeno godišnje doba iz više razloga. Toplijem vremenu se veselimo, a i želimo nositi upečatljive komade u kojima ćemo se posebno istaknuti. Jedva čekamo osjećaj u kojem se možemo dotjerati bez pustih slojeva i debelih jakni.

Jedan od statement proljetnih komada koji je dovoljan sam za sebe kako bismo zablistali je odijelo. Poslovni odjevni predmet koji se može kreirati na razne načine je hit za ovo proljeće. Kako ga nositi i koji novi modeli su trendu, saznajte u nastavku.

Žensko odijelo – ‘it’ odabir za casual i poslovne outfite

Odijelo je sinonim elegancije i dio poslovne garderobe već dugo vremena. U početku isključivo dio muške garderobe, a danas fashion komad koji se nose u svim prigodama. Kada slažete poslovne kombinacije, odijelo je komad s kojim nećete pogriješiti. No, osim poslovnih outfita, danas odijelo možete nositi na razne načine. U tom smislu predlažemo kombinaciju s tenisicama.

Ovaj outfit će se savršeno složiti na oversized odijelo sa širokim hlačama koje su sada trend. Kombinaciju u kojoj možete ići na posao, ali i u grad na kavu je statement odabir. No, ako želite nešto klasičniji outfit, predlažemo odijelo slim kroja koje ćete iskombinirati na loaferice ili balerinke.

 

Krojevi i boje koje ćemo nositi

Kada govorimo o krojevima, možete odabrati oversized odijelo. Blejzer oversized kroja u kombinaciji sa širokim hlačama je model koji je posljednje vrijeme popularan. Riječ je o odijelu koje je zamišljeno za dnevne i poslovne outfite ovisno o ostatku modnih detalja. No, možete odabrati slim kroj koji je klasik ako želite igrati na sigurno. Za one koji se žele zaigrati modom, predlažemo kombinaciju sa suknjom.

Ovo pak odijelo zahtjeva više truda, a možete ga nositi i na loaferice, tenisice ili salonke na petu. Modni naglasak je ove sezone na zagasitim koloritima i raznim varijacijama bež nijanse. U nastavku izdvajamo najljepše modele odijela koje ćete moći stilizirati na sve.

cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
cos
massimo dutti
massimo dutti
massimo dutti
massimo dutti
massimo dutti
massimo dutti
massimo dutti
massimo dutti
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara
zara

Foto: Instagram (@melissa_poli, @valentinamelpignano, @__mmaxinewylde), Zara, COS, Massimo Dutti.

Učitati još
Zatvori