Street style inspo: Saznajte kako ove jeseni kombinirati tenisice
Street style inspo: Saznajte kako ove jeseni kombinirati tenisice

Street style inspo: Saznajte kako ove
jeseni kombinirati tenisice

Jesen je godišnje doba u kojem smo inspirirani najboljom street style scenom koju smo imali priliku vidjeti na Tjednima mode. Rujan je najvažniji mjesec kada govorimo o modi, a ulična modna scena svjetskih metropola odličan izvor inspiracije.

Imamo priliku vidjeti trendove koji nas čekaju za sljedeću godinu, opušten i kreativna stil koji ne robuje nikakvim normama. Moramo priznati kako nam je Copenhagen street style najdraži, al uz bok mu stoje Milano, New York i London. Svaki grad za sebe je posebna priča, ali odvažnosti i autentičnosti ne nedostaje. Ove jeseni nosimo tenisice, a kako ih nositi i kombinirati donosimo u nastavku.

tenisice
tenisice

Ulična moda obožava streetwear i tenisice

Streetwear pokret je postao vodeći lider kada pričamo o modi. Naime, iako je nekada bilo nezamislivo da kombiniramo tenisice na poslovna odijela ili haljine, danas je to ultimativna i IT kombinacija. Utjecajem pop kulture dogodile su se modne kolaboracije koje su nekada bile nezamislive. U tom smislu nas je oduševila Gucci x Adidas kolaboracija, ali i ona kralja cipela Manola Blahnika i Birkenstocka.

Sve to je dovelo do novih modnih pravaca i outfita koji su razigrani i svježi. Ne postoji modna kuća koja nema svoj model tenisica, a sportske kuće iz godine u godinu rade nove modne suradnje s viskim kućama. Street style scena ove jeseni je puna kožnih komada, trapera, moto jakni, oversized balonera i cargo hlača.

Odabrani komadi su kombinirani na razne modele tenisica. Prevladava Adidas i New Balance, no i nešto manji brendovi i sportske limitirane kolaboracije. Popularni su i Skandi brendovi poput Eytys, a možemo primijetiti i Ganni tenisice koje su isto pronašle svoje ‘mjesto pod suncem’. Asics je također prisutan, a nedavno smo pisali o njihovoj kolaboraciji s Cecilie Bahnsen.

Kombinacije su razigrane i naglasak je na asimetričnim i oversized krojevima koji se vješto slažu za cool outfite. Kožni baloneri na cargo hlače i sportske tenisice su nezaobilazni detalj. Uložite u IT komad i ove jeseni se poigrajte modom na pravi način, a provjerite i modele u našem velikom modnom vodiču za tenisice.

Foto: IMAX

Učitati još
Zatvori