Cecilie Bahnsen x Asics nove tenisice su najpoželjniji komad za jesen
Cecilie Bahnsen x Asics nove tenisice su najpoželjniji komad za jesen

Cecilie Bahnsen x Asics nove tenisice su
najpoželjniji komad za jesen

Moda je fluidna i brzo se mijenja, a novi trendovi su počeli izlaziti na tjednoj bazi. Posljednjih godina svjedočimo raznim dizajnerskim kolaboracijama od kojih su nas neke posebno oduševile. S obzirom na to da je streetwear iznimno popularan i nosiv, sportski brendovi su radili razne kolaboracije s viskim modnim kućama. Adidas x Gucci je suradnja koja nas je oduševila, a najnovija kolaboracija o kojoj čitamo na internetu je između dizajnerice Cecilie Bahnsen i poznate sportske kuće Asics.

Tenisice u koje ćete se zaljubiti na prvu

Skandinavska dizajnerica iz Copenhagena iz godine u godinu nas oduševljava svojim dizajnom i haljinama koje viđamo na najboljoj streetstyle sceni u Copenhagenu. Riječ je o brendu koji ima prepoznatljiv identitet prožet ženstvenošću: prozirne baby doll haljine u puderasto ružičastoj boji, bijele bluze s puf rukavima i oversized haljine s detaljima u vidu cvijeća i volana.

Smatraju je majstoricom tekstilnog zanata, a njene haljine savršenim krojačko-dizajnerskim djelom. S druge strane Asics je japanska multinacionalna kompanija koja proizvodi sportsku odjeću. Poznati su po svojim modelima sportskih tenisica koje su savršeno udobne i dizajnirane za trčanje.

No, kako je sportska odjeća postala fashion, tako su i ove tenisice nezaobilazni dio stylish kombinacija. Nova kolaboracija između dvije modne kuće izlazi sutra na službenim stranicama dizajnerice. Tenisice koje su zadržale prepoznatljivi sportski Asics oblik su upotpunjene detaljima kao lajtmotivima Cecilie Bahnsen dizajna. U tom smislu prisutni su metalizirani modeli s dodacima poput cvijeća u zelenoj i narančastoj boji.

Moramo priznati kako smo se zaljubili u ove modele i jedva ih čekamo nositi. Kolekcija je limitirana, stoga ako želite ‘ugrabiti’ vlastiti komad predlažemo da se predbilježite na stranicu. Tenisice možemo zamisliti na jesenske i zimske kombinacije, a osim udobnosti, mogu se pohvaliti i trendi izgledom. U nastavku izdvajamo najljepše modele iz nove kolekcije koji će vam se sigurno svidjeti.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori