Stigla je nova Adidas x Gucci kolekcija, a nas su zaintrigirali muški komadi
Stigla je nova Adidas x Gucci kolekcija, a nas su zaintrigirali muški komadi

Stigla je nova Adidas x Gucci kolekcija, a nas
su zaintrigirali muški komadi

Suradnja svjetskog modnog brenda luksuzne odjeće i jednog od najjačih sportskih brendova izrodila je zanimljivu Adidas x Gucci kolekciju koja je predstavljena još ranije ove godine. Za ovaj dizajn odgovaran je kreativni direktor Guccija Alessandro Michael. Alessandro je u veljači na modnoj pisti predstavio sve ono što definira njegovu viziju Guccija – stil 80-ih, vibrantne boje i isticanje loga. Nakon što se prvi dio kolekcije početkom ljeta rasprodao brzinom munje, sada je predstavljen i drugi dio ove kolaboracije koji naglasak stavlja na sportsku eleganciju. Još uvijek nisu dostupni svi artikli, ali kolekcija polako pristiže online i u trgovine.

Adidas x Gucci kolekcija koja nas se dojmila

Ovaj dio Adidas x Gucci kolekcije obiluje sportskim kompletima koji se sastoje od sweatershirta i kratkih hlača kao sportska inačica tradicionalnih poslovnih muških odijela. Glavni stil kolekcije – odijelo  dolazi u različitim bojama i dezenima s prepoznatljivim obilježjima obaju brendova.

Tu je i omiljenim model Adidasovih tenisica – Gazelle. I sam Alessandro je strastveni kolekcionar Gazelle tenisica te istinski obožavatelj Adidasa. Sportski retro glamur kojeg njeguje u osobnom stilu odlično odgovara identitetu Adidasa pa je ova kolaboracija bila rezultat kreativne lakoće.

Posebnost ove kolekcije je kombinacija Guccijevog i Adidasovog loga na većini komada. Možemo reći da su kultni simboli tako međusobno isprepleteni na pravi način.

Omiljeni Gazelle model u novom ruhu

Ako ste iti malo fan Adidasa, onda ste sigurno barem jednom posjedovali njihove Gazelle tenisice. Mi ćemo reći da su nam kombinacije Gazellica iz ove kolekcije jedna bolja od druge. Tu su bordo i crvene u brušenoj koži, ali i one u hit boji sezone – zelenoj. Za one koji vole ikonična isprepletena GG slova tu su i tenisice s ovakvim natpisom. Na svim potplatima stoji naziv GUCCI te znak trolista.

Odlični sportski kompleti

Kao što smo prije spomenuli, kolekcijom vladaju sportski kompleti s kratkim hlačama. Mi smo ih izdvojili nekoliko. Bež, bijeli i zeleni, sve ih krase različiti rukavi. Lijevi rukav posvećen je ikoničnim prugama Adidasa, dok je desni dizajniran u prepoznatljivim kombinacijama zelene i crvene boje. Za malo hrabrije tu je komplet s žutim trolistima te jedan s kombinacijom ljubičaste, zelene i oker.

Otkačeni bucket hat i još malo dobrih komada

Iako za neke komade zaista treba „biti tip“, nama je cijela kolekcija neopisivo otkačena i vesela te bismo određene komade i sami odabrali. Ako ste i vi u lovu na neki od ovih komada, budite ažurni i brzi jer kolekcija se prodaje brzinom svjetlosti. Za kraj uživajte u još malo odjevnih komada Capsule kolekcije u kojoj možete pronaći T-shirt, bucket šešir, visoke čarape, ali i košulje. Uživajte!

Foto: Gucci

Učitati još
Zatvori